Nieuws en updates over sales, social selling, LinkedIn en online marketing


Inspiratie en kennis

Laatste artikelen


Blijf op de hoogte met onze artikelen over social business, online en social media monitoring.
14 februari 2024

Waarom persoonlijke aandacht altijd werkt (en niet alleen op Valentijnsdag!)

Valentijnsdag, een dag vol liefde en genegenheid en verrassingen, herinnert ons eraan dat echte verbindingen en oprechte aandacht van onschatbare waarde zijn. En raad eens? Dit geldt niet alleen in de wereld van romantiek, maar ook in zakelijke acquisitie.
13 december 2023

Het belang van goede samenwerking tussen Marketing en Sales

De ideale samenwerking tussen marketing en sales is belangrijk voor het succes van leadgeneratie. Het draait om het samenspel tussen mensen, kennis en budget waarbij communicatie de rode draad is tot succes.
27 november 2023

Dag Customs Support. Het waren 5 toffe jaren!

Na vijf jaar marketing activiteiten voor Customs Support verruil ik per 1 december 2023 mijn titel als Group Marketing Director bij Customs Support voor een maand […]
9 november 2023

Join Social Sales | Vacature voor stagair(e)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je jouw commerciële en marketing skills kunt ontwikkelen? Dan is deze vacature voor stagiair bij Social Sales […]
12 oktober 2023

Social Selling: Essentieel voor waardevolle relaties en succes in sales!

Social Selling & Networking is een cruciale competentie voor sales. Bij Social Sales hebben we social selling gedefineerd als: “Het cultiveren van contacten door middel van […]
28 februari 2023

Meer inzicht in website leads

Praktisch aan de slag met de kansen van je website   B2B bedrijven hebben in de praktijk weinig zicht op de kwaliteit van hun webtraffic. Je hebt […]
20 december 2022

Bas der Weduwen gestart als Consultant

Mijn naam is Bas der Weduwen, ik zal met ingang van Januari 2023 gaan werken als Social Sales consultant voor Martijn Rijk. Hierbij zal ik voornamelijk […]
21 april 2021

Rory begonnen als stagiair!

Rory begonnen als stagiair! Mijn naam is Rory Oldenburger. Ik ben 22 jaar en ben sinds september 2020 begonnen aan de opleiding Commerciële Economie op Avans […]
23 december 2020

2020, wat heb jij ons verrast!

Feestwens 2020 van Social Sales.
5 juni 2020

Heeft jouw sales team voldoende leads?

Wil jij potentiële klanten bereiken maar is koude acquisitie niet jouw ding? Wil je niet de hele dag bezig zijn met cold calling? Dat zou je sowieso niet moeten doen.
18 mei 2020

LinkedIn: geen toegang meer tot e-mail

Het kan voorkomen dat je geen toegang meer hebt tot een e-mail adres. Dit is extra vervelend wanneer je dit adres gebruikt om in te loggen op LinkedIn. Je account gaat niet verloren en LinkedIn helpt je om weer in te loggen.
20 april 2020

Vergroot je funnel, ook tijdens corona!

Drie maanden onbeperkt gebruik van SalesFeed met begeleiding en coaching van Social Sales. Krijg direct inzicht in leads en prospects.
17 april 2020

Vergroot je funnel en genereer meer leads!

Wil jij meer leads binnenhalen en je funnel laten groeien om met meer potentiële klanten in contact te komen? Social Sales helpt je met leads genereren en business realiseren! Vraag nu jouw proefpakket aan!
16 april 2020

Gevonden: Social Sales consultant!

Ruben Kurvers start als Sales consultant bij Social Sales. Welkom bij de club Ruben! We kijken uit naar een langdurige en positieve samenwerking!
7 april 2020

SalesStep – Direct inzicht in saleskwaliteiten

SalesStep biedt jou dé manier om inzicht te krijgen in je kwaliteiten, sales vaardigheden en je ontwikkel prioriteiten. Na een online sales assessment ontvang je een persoonlijk dashboard en rapport
19 februari 2020

Gezocht: Social Sales Consultant!

Groei: de ontwikkeling om samen meer te bereiken! Wil jij het sales en marketing vak leren? Ben je naast je studie of bijbaan op zoek naar een job in sales en online marketing? Lees dan vooral verder!
28 januari 2020

Veranderd aankoopproces vraagt om andere verkoop competenties

Uit onderzoek van SalesStep blijkt: Social Selling skills onderontwikkeld. Veranderd aankoopproces vraag nieuwe verkoop competenties.
18 december 2019

2019: Aandacht voor de ander

Het was een bijzonder jaar. Een jaar lang leren, herzien, uitproberen en groeien. Afgelopen jaar hebben we samengewerkt met fijne klanten en even zo fijne partners.
3 december 2019

Social Business Tools

Met welke tools werken jullie bij Social Sales? Hoe hebben jullie crm, communicatie en marketing georganiseerd? Met welke tooling zorg je voor tevreden klanten, meer business en de juiste leads voor sales?
28 november 2019

Tips om engagement op je company page te verhogen!

19 september 2019

Drie tips om met luisteren het verkoopproces te verbeteren

In mijn reis om sales- en accountmanagers nog succesvoller te maken in hun werkzaamheden heb ik recent kennisgemaakt met Luisterintelligentie.
6 september 2019

Hoe schrijf je een long post op LinkedIn?

Naast je contacten onderhouden kun je op LinkedIn ook je gedachten delen. Dit kan in een status update, maar ook in een opgemaakt blog artikel. Zo’n longpost artikel schrijf je eenvoudig op LinkedIn zelf.
13 augustus 2019

Het is niet genoeg

Als dat zo was dan zou iedereen met een goed LinkedIn profiel het veel te druk hebben met oneindig veel leads en prospects. Lees wat de menselijke maat jou brengt.
21 juni 2019

Wie zijn de volgers van je bedrijfspagina?

Wie zijn de volgers van je LinkedIn company pagina? Hoe zie je welke personen je bedrijfspagina volgen? In dit blog leggen we je uit wat je kunt zien.
6 juni 2019

Drink water, Join the Pipe!

Sinds de start van Social Sales hebben we ieder jaar aandacht besteed aan een goed doel. Voor 2019 hebben we gekozen om onze support en aandacht te besteden aan duurzaam doel: Join the Pipe: het sociale netwerk van kraanwaterdrinkers! Lees er meer over!
18 mei 2019

Dubbele verificatie voor LinkedIn instellen

Beveilig je LinkedIn profiel met dubbele verificatie. In dit artikel leg ik uit hoe je two step verification instelt voor je LinkedIn profiel.
2 mei 2019

Social Sales rijdt elektrisch naar klant en prospect

Social Sales rijdt elektrisch naar klant en prospect met de nieuwe en volledig elektrische Kia e-Niro. Wat zijn de eerste ervaringen na 5.000 kilometer?
1 april 2019

Coming soon: Sales Navigator Coach

Werk je al met Sales Navigator van LinkedIn? LinkedIn introduceert de LinkedIn Sales Navigator Coach. Een handig hulpmiddel om meer uit LinkedIn te halen.
14 februari 2019

Meer inzicht en meer leads!

Met Salesfeed herken je zo wie je website bezoekt. Je krijgt realtime te zien wie je site bezoekt, waar ze vandaan komen, bijvoorbeeld via welke advertentie campagne ze je site hebben gevonden. Ook zie je welke pagina's ze bezoeken, hoe lang en hoe vaak ze terug komen. Je herkent snel klanten, prospects, leads en concurrenten.
5 februari 2019

Efficiënt in contact met klant en prospect: helloSkotty

helloSkotty, mijn persoonlijke, digitale assistent. Skotty neemt het gesprek over wanneer jij in een meeting bent of geconcentreerd aan het werk. Skotty zorgt voor een belafspraak met jouw prospect en klanten.
20 december 2018

2018, wat ging je snel

In een zucht was je om. Met een snelheid, totaal niet bij te houden. Hoe ouder je wordt, hoe sneller het jaar gaat. Aandacht voor elkaar
30 november 2018

Ontdek leads en prospects én herken klanten

Herken bezoekers, leads en prospects op je website. Geef je salesteam de informatie om business te realiseren bij prospects en upsell bij klanten
15 november 2018

LinkedIn profiel check!

Een goed profiel op LinkedIn is van groot belang. Wij bieden je een volledige LinkedIn analyse aan waarna je een volledige analyse ontvangt inclusief verbeterpunten. Het is zaak om je profiel regelmatig te reviewen en te controleren of de informatie op je profiel nog actueel en up-to-date is.
5 november 2018

SalesFeed – Prospects en sales leads herkennen

SocialSales.eu - Social Business: Herken bezoekers, leads en prospects op je website. Geef je salesteam de informatie om business te realiseren
25 oktober 2018

Social Sales DNA

Social Business: Wat is het DNA van Social Sales? Met goede data kun je je netwerk optimaal inzetten om de juiste aandacht aan je relaties te geven.
23 oktober 2018

Wie zijn jouw LinkedIn volgers?

Wie volgt jou op LinkedIn en wie volg jij? Kun je zien wie je LinkedIn bedrijfspagina volgt en hoe ze engagen met je berichten op LinkedIn?
19 september 2018

LinkedIn QR code

Offline contact verbinden met online is nu makkelijker dan ooit. LinkedIn heeft de QR code nieuw leven ingeblazen en deze functie onderdeel gemaakt van de LinkedIn app. Je hebt altijd je digitale visitekaartje bij je en maakt zo sneller en makkelijker contact
30 augustus 2018

Volg sales deals met LinkedIn Sales Navigator

Wanneer je gebruik maakt van LinkedIn Sales Navigator dan kun je voortaan alle gegevens van je deals ook in Sales Navigator bijhouden en bewerken met LinkedIn Deals.
13 juli 2018

Kennis: dé onderscheidende waarde

Kennis: Dé onderscheidende waarde van je medewerkers en je bedrijf: Kun jij het antwoord op jouw vraag vinden binnen jullie bedrijf? Weet jij waar de kennis opgeborgen ligt? Ik ben benieuwd wat je er allemaal voor moet doen om het te bereiken.
29 mei 2018

Salespitch! Elevator pitch! Pitch!

Wat vertel jij aan een nieuwe contactpersoon? Wat is jouw verhaal? Kortgezegd: wat is jouw pitch? Heb je hem klaar? Weet je waar je voor staat? Naar aanleiding van een recente training heb ik nagedacht over de elevator pitch en dit artikel over de salespitch geschreven.
11 april 2018

LinkedIn Commercial Use Limit

Wanneer je met een gratis LinkedIn account veelvuldig LinkedIn gebruikt kan het voorkomen dat je de limieten van het gratis gebruik van LinkedIn bereikt. Volgens LinkedIn geeft jouw activiteit op LinkedIn aan dat je volgens het platform LinkedIn commercieel gebruikt. Hoe los je het op?
6 april 2018

LinkedIn Nearby; contact maken met gebruikers in de omgeving

Met Nearby krijg je de mogelijkheid om andere LinkedIn leden in de buurt te vinden, mee te verbinden en te ontmoeten, door het gebruik van je mobiele toestel.   Deze functie geeft je nog meer mogelijkheden om contact te leggen op bijvoorbeeld een congres, beurs of ander evenement.
19 maart 2018

Hoe mijn nieuwe mailbox leeg bleef

In elke organisatie worden gesprekken gevoerd. Er zijn discussies, er wordt kennis gedeeld en er wordt samengewerkt. In de ideale organisatie heeft iedereen de kennis in huis om zijn of haar functie zo goed mogelijk uit te voeren. Met uiteraard als resultaat blije en enthousiaste collega's die met plezier aan het werk zijn om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
8 februari 2018

Laten we afspreken

Wil je weten wat Social Sales voor jou kan betekenen? Wil je geïnspireerd worden met voorbeelden van social business en online leadgeneratie? Laten we een afspraak maken. Je kunt kiezen tussen een telefonische kennismaking of een meeting op locatie.
6 februari 2018

Nieuw: LinkedIn carrière advies

Nieuw op LinkedIn: Career advice. De kennis advies hub waarmee je kennis kunt vragen en ontvangen van professionals en mentoren.
22 januari 2018

OBI4wan introduceert Livechat

Snel, efficiënt en laagdrempelig contact op het moment dat je (potentiële) klant het nodig heeft
18 januari 2018

Google Digital sales certificaat

Martijn Rijk heeft voor Social Sales dit certificaat behaald op 19 december 2017.
21 december 2017

2017, Wat was je bijzonder.

Ieder jaar is een bijzonder jaar, zo ook 2017. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk en maatschappelijk vlak. Wij wensen je mooie feestdagen toe en een jaar met nieuwe herinneringen vol met speciale momenten. Tot in 2018!
11 oktober 2017

Social Sales is jarig en bestaat vijf jaar!

Op 10 oktober 2017 bestaat Social Sales vijf jaar. Tijd voor een feestje! Bekijk onze social business video en vier het jubileum met ons mee.
3 oktober 2017

Inspiratie voor gesprekken en conversaties op LinkedIn

Inspiration for conversation starters on LinkedIn: How to start the conversation and engage with your second degree network relations?
3 oktober 2017

Top 11 social business tools voor sales

Regelmatig krijg ik de vraag welke tools en software ik als ondernemer inzet. Dat zijn er nog best wel wat. Dit zijn onze 11 meest gebruikte tools
13 september 2017

Telefoongesprekken loggen via LinkedIn Sales Navigator

Telefoongesprekken loggen via LinkedIn Sales Navigator en de gegevens van de beller of gebeld prospect opslaan in je CRM voor latere referentie
7 september 2017

Wijzigen of toevoegen van je e-mailadres op LinkedIn

Bij het aanmaken van je LinkedIn profiel heb je een e-mailadres opgegeven. Dit is je primaire e-mailadres. Wil je dit wijzigen? Dit zijn de tips.
6 september 2017

Meerdere accounts op LinkedIn

Heb je dubbele profielen op LinkedIn? Wil je meerdere accounts samenvoegen? In dit artikel leggen we de verschillende mogelijkheden voor Linkedin uit
1 september 2017

Linkedin Active Status

LinkedIn introduceert Active Status en voegt functionaliteit toe om directe communicatie nog makkelijker te maken voor sales en relatiemanagers
17 juni 2017

Wat is social business?

Social business is niet de heilige graal voor verkopers die niet zitten te wachten op cold calling. Social sales gaat veel verder dan alleen de inzet van online en sociale media om meer business te doen.
12 juni 2017

Tips om je Linkedin profiel te updaten

Tips om jouw Linkedin profiel te updaten en je profiel volledig Allstar te maken om zo het meeste uit Linkedin en je netwerk te halen
7 juni 2017

De kracht van online video

Zet jij video in? Bereik jij je klanten? Weet jij wat video voor jouw klanten kan betekenen? Op 27 juni vindt het Online Video Event 2017 #OVE17 plaats
1 juni 2017

Uit onze trainingen: Drie vragen over Linkedin

Maar wat kan ik dan met Linkedin en hoe zorg ik ervoor dat ik optimaal gebruik maak van mijn netwerk. Artikel met tips over dagelijkse inzet van Linkedin
30 mei 2017

Bijna een auto gekocht

In de zoektocht naar een nieuwe auto viel mij iets op: zodra je de showroom binnenstapt ben je een target. Wanneer je de deur uitloopt ben je vergeten.
26 april 2017

Tag nu automatisch berichten in OBI4wan

Label je webcare berichten automatisch met de social media monitor van OBI4wan
19 april 2017

Vergeet koude acquisitie en cold calling

Wanneer was de eerste keer dat jij met iemand voor de eerste keer sprak, waarna men direct klant bij je werd?
5 april 2017

Linkedin introduceert: Lead Gen Forms

Haal meer resultaat uit jouw advertenties op Linkedin met Lead Gen Forms en gesponsorde campagnes: altijd de juiste contactgegevens van je prospect
29 maart 2017

Tien tips voor new business

Met deze tien tips helpen wij je succesvol te zijn in self prospecting en het realiseren van new business en nieuwe namen voor het behalen van jouw target
27 maart 2017

Sales moet weer sociaal worden!

Traditionele sales en cold calls zijn verleden tijd. Van alle managers reageert 90% niet meer op cold calls en direct mailcampagnes. Sales moet social worden en vooral persoonlijk. Hoe pas jij social business toe voor meer sales resultaat?
21 maart 2017

Social Business

Social Sales: Sales moet weer sociaal worden. Hoe je via Social Business meer sales realiseert door een persoonlijke benadering.
18 januari 2017

Beheer je Facebook albums met OBI4wan

Iedere drie weken wordt de omgeving van OBI4wan geupdate. Deze update maakt het mogelijk om je Facebook albums te beheren via OBI4wan
16 december 2016

Dag 2016, welkom 2017!

Het jaar 2016 was een bijzonder jaar. Niet alleen persoonlijk en zakelijk, zeker ook maatschappelijk. Laten we in 2017 samenwerken en naar elkaar luisteren
30 november 2016

Verkiezingen in de VS: een analyse

Donald Trump is de "president elect" van de Verenigde Staten. Een analyse van de online strijd tussen Trump en Clinton en wat kun jij er als marketeer mee?
18 november 2016

Grotere Facebook video’s uploaden via OBI4wan

Nu ook grotere Facebook video's uploaden via OBI4wan en nog meer updates aan de online webcare en social media monitor. Je leest het in deze blog.
10 november 2016

Vacature in Amsterdam: Sales manager bonding

Wil jij werken bij een sterke financiële speler in Amsterdam? Reageer dan op de vacature voor Salesmanager bonding en kom in gesprek.
2 november 2016

Vacature: Databasemarketeer met oog voor sales en marketing ervaring

Vacature voor Database marketeer met minimaal drie jaar ervaring en commercieel gevoel met kennis van en ervaring in marketing
27 oktober 2016

Nieuw in OBI4wan: notificaties in je browser

Iedere drie weken updaten we de social media monitor en webcare applicatie van OBI4wan. Dit zijn de nieuwste ontwikkelingen in de online monitor.
21 oktober 2016

Innovatie bij de servicedesk: Wat brengt #kennislogistiek jouw medewerkers?

Innovatie bij de servicedesk: Wat brengt #kennislogistiek jouw medewerkers? Laten we in gesprek gaan over kennis en verbeteren van je service
14 oktober 2016

OBI4wan: social media monitoring, webcare en data analyse

Social Sales is partner van OBI4wan. Wij staan voor je klaar om je op te leiden in het gebruik van OBI4wan en je online activiteiten succesvol in te zetten.
6 oktober 2016

Wat als iedereen evenveel weet?

Benutten van innovatie maakt organisaties veerkrachtiger. Uw service ook naar een hoger niveau te brengen? Laten we in gesprek gaan!
4 oktober 2016

Monitor nu ook berichten via RSS in OBI4wan

Lees nu ook berichten via RSS in OBI4wan. Bekijk daarnaast TV fragmenten en beluister radio fragmenten in de social media monitor van OBI4wan.
9 juni 2016

Hoe maak je klanten zelfredzaam?

Wie weet altijd direct het antwoord op de vraag van je klant? Wie beheert de kennis binnen jouw organisatie? Kom naar de inspiratiesessie op 24 juni 2016
9 juni 2016

Webcare op Instagram met OBI4wan

Voer nu webcare uit via Instagram met OBI4wan. Beheer jouw Instagram kanalen met de online monitor en reageer op posts met jouw commentaar en likes
30 mei 2016

Nieuwe functionaliteit in OBI4wan

De afgelopen 3 weken heeft het team van OBI4wan weer een aantal nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. De zaken die dit weekend live zijn gegaan
23 mei 2016

Updates in OBI4wan

Informatie over de nieuwste updates in OBI4wan waaronder meerdere afbeeldingen uploaden op Facebook, klanttevredenheidsonderzoek en meer
17 mei 2016

Inspiratiesessie klantenservice en servicedesk naar een excellent niveau met kennismanagement

Breng je klantenservice en servicedesk naar excellent niveau met kennis uit de inspiratiesessie van Hylo Kennismanagement
2 mei 2016

Vacature: Direct Sales Manager Rotterdam

In deze functie ben je dagelijks bezig om je portfolio doelstellingen te bereiken door middel van acquisitie van nieuwe klanten en relaties.
14 april 2016

Zien we je op #overheid360?

Zien we je op #overheid360? Hylo Kennismanagement nodigt jou uit voor de lezing: "de essentie van dienstverlening is de kwaliteit van het antwoord"
31 maart 2016

Samenwerking met Hylo Kennismanagement

Hylo Kennismanagement werkt samen met Social Sales op het gebied van online communicatie, Social CRM, marketing en sales
18 maart 2016

SSI: Social Selling Index van Linkedin

Tips over de inzet van Linkedin en de Social Selling Index [ SSI ] in het bereiken van prospects en klanten
17 maart 2016

Webcare via Whatsapp

SocialSales.eu - Social Business, Social Selling, Online Monitoring, Webcare and Data Analyse
9 maart 2016

Nieuw in OBI4wan: Cases in webcare

Informatie over updates in OBI4wan
1 maart 2016

Ben jij een ambassadeur?

Meld je dan aan als ambassadeur van Social Sales. Wij sturen je als eerste onze artikelen toe. Wanneer je denkt dat dit artikel interessant is voor jouw netwerk dan kun je deze heel eenvoudig delen.
24 februari 2016

Online platformen: de dynamiek van veranderen

Blog over de veranderingen van online platformen zoals Linkedin
22 februari 2016

Digital Signage: Toon je online buzz intern aan je klanten, relaties en collega’s

Social Media geeft verdieping op de bestaande presentatie van de organisatie, maar bij veel bedrijven alleen online. Het bewijst dat er echte, en misschien wel leuke mensen werken. Zo wordt het ervaren door de lezers. Social Media laat zien dat je actief bent op veel gebieden. Dit schept direct vertrouwen en geeft een nog beter beeld van waar je organisatie of merk voor staat. Social Media werkt twee kanten op en zegt ook iets over wat anderen van je organisatie, product, activiteit of dienst vinden.
1 februari 2016

Stel jouw salesvragen via Whatsapp

Met Whatsapp heb je altijd je contactpersoon en jouw antwoord op je vraag binnen handbereik. Je stuurt je bericht en het antwoord ontvang je wanneer jouw contactpersoon er tijd voor heeft. Zo schakel je voor beiden op het voor elkaar beste moment. Ook Social Sales is voor jou bereikbaar. Met ruim 18 jaar ervaring op het gebied van sales, acquisitie, accountmanagement en onderhandelen hebben wij de ervaring om jou te helpen met je vragen over sales. Heb jij een vraag over een traject waar je mee bezig bent? Loop je vast in het bereiken van de juiste contactpersoon? Weet je niet wat een handige volgende stap is in acquisitie? Wil je sparren over een onderhandeling? Wij staan voor je klaar via Whatsapp. We hebben het volgende nummer speciaal voor jouw vragen geopend: 0630915261
21 december 2015

Feestwens!

Feestwens van Social Sales
14 december 2015

360 graden klantbeeld met Social CRM

Inzicht in de ervaringen van klanten met jouw organisatie, merk of product is een must wanneer je de klantbetrokkenheid wilt verhogen. Juiste en relevante informatie is cruciaal om excellente online klantenservice te bieden. Social CRM is de strategie om enerzijds waarde toe te voegen aan de dagelijkse dialoog die wij voeren met de (potentiële) klant. Anderzijds biedt het nieuwe inzichten voor innovatieve oplossingen, positionering, klantloyaliteit en acquisitie.
3 december 2015

Verbeter je sales kwaliteiten met Monopoly van Rotterdam

Vergroot jouw saleskansen met de Monopoly kanskaart van Social Sales. Met deze kanskaart ga je direct naar start om je beloning in ontvangst te nemen.
18 november 2015

Social Sales in de praktijk

Tips om jouw Linkedin profiel te updaten en je profiel volledig Allstar te maken om zo het meeste uit Linkedin en je netwerk te halen
17 november 2015

Linkedin Lookup: makkelijk contact met je collega’s

Linkedin introduceert een nieuwe LinkedIn app die professionals productiever en succesvol door te helpen vinden ze gemakkelijk, leren over maakt, en contact opnemen met hun collega's: Linkedin Lookup.
16 november 2015

De 5 bouwstenen voor Social Business – complete artikel

Met Social Sales wordt enerzijds waarde gehaald uit de enorme beschikbare hoeveelheid data. Deze waarde helpt je als verkoper het onderscheidt te maken voor je klant. Anderzijds maakt een „Social Sales” verkoper gebruikt van de verschillende platformen om het gesprek te voeren met potentiële klanten. Om dat goed te doen zijn er een aantal bouwstenen nodig. De bouwstenen vormen de basis van elke “Social” verkoper.
16 november 2015

Update OBI4wan: Social CRM + drie nieuwe review sites

Met de nieuwe Social CRM module heb je één centraal overzicht van je contactpersonen en klanten. Misschien wel de mooiste toevoeging: Stuur ze een WhatsApp!
16 november 2015

Webcare via Whatsapp

Met de uitgebreide webcare tool van OBI4wan neem je actief deel aan de conversaties rondom je organisatie, merk, diensten of producten. OBI4wan geeft een realtime overzicht van de meest relevante conversaties, vragen en klachten en biedt je de mogelijkheid direct en efficiënt je webcare te behandelen.
11 november 2015

Partner Mixed Emotions Live

12 november is het zover, de tweede editie van Mixed Emotions Live! Mixed Emotions Live is een inspiratiefestival voor marcom-professionals met trends, reclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid.
26 augustus 2015

Update OBI4wan: Webcare via Instagram!

Iedere drie weken levert OBI4wan nieuwe functionaliteiten voor je online monitor. De volgende updates zijn doorgevoerd:
15 juli 2015

Update in OBI4wan: Native video posten en targetting voor Facebook

Er is een nieuwe update van OBI4wan!
29 juni 2015

9292 Reisinformatiegroep start met Whatsapp in het OV

Reis-voorlichter 9292 gaat experimenteren met beantwoording van vragen via WhatsApp. Als vandaag gestarte proef slaagt wil 9292 zijn Whatapp-kanaal openstellen voor alle gebruikers van het openbaar vervoer.
27 mei 2015

Meet de klanttevredenheid via social media

Vol trots kondigen we aan dat het meten van klanttevredenheid via social media vanaf vandaag mogelijk is in OBI4wan; schaalbaar én volledig geautomatiseerd.
12 mei 2015

Luister voor je je campagne maakt

In een tijd waar je als sales met telefonisch acquisitie steeds minder vaak de juiste persoon aan de lijn krijgt is het zaak om je inspanningen te heroverwegen.
17 april 2015

Webcare in Nederland steeds klantgerichter

Webcare is in Nederland bijna gemeengoed geworden. Duizenden organisaties tweeten er lustig op los en zoeken de interactie met het online publiek op.
9 april 2015

Van harte proficiat @OBI4wan!

Na een paar mooie jaren aan de Westzijde in Zaandam is OBI4wan verhuisd naar een groter en mooier pand aan de Korte Hogendijk 2 in Zaandam.
2 april 2015

Android app voor OBI4wan & nieuwe functionaliteiten

Vanaf nu is de OBI4wan webcare app ook beschikbaar voor Android. De app is te downloaden via de Google Play Store door te zoeken op OBI4wan.
12 maart 2015

Darwin geldt als nooit tevoren in de direct sales.

Ook in de Commercie voltrekt de evolutie zich langzaam en onopvallend. De verkoper pur sang, de generalist, delft in de evolutie van de commerciële wereld het onderspit.
10 maart 2015

De vijf bouwstenen van Social Sales

Het gebruik van Social Media in de marketing is niet meer weg te denken.
5 februari 2015

Het Social Team

Het Social Team Over het Social Team: Het Social Team bestaat uit Kim van Velzen en Anne-Marie Delfgaauw. Wij leerden elkaar leren kennen via Twitter en […]
5 februari 2015

In2MediaNL

In2MediaNL IN2MEDIA helpt uw onderneming met het opzetten, activeren en monitoren van een social media strategie. In2media gebruikt OBI4wan voor monitoring en webcare van haar klanten […]
4 februari 2015

MBO Utrecht

MBO Utrecht Een school met een breed aanbod van hoogwaardige beroepsopleidingen. Deze sluiten optimaal aan op het vervolgonderwijs en bedrijfsprocessen. Een school die bovendien samen met […]
4 februari 2015

MBO Amersfoort

MBO Amersfoort MBO Amersfoort is een regionaal opleidingen centrum (ROC) in de regio Amersfoort met vestigingen in Amersfoort, Leusden, Barneveld en Zeist. Met OBI4wan luisteren zij […]
4 februari 2015

The Marketing Factory – Maaike Gulden

The Marketing Factory – Maaike Gulden Maaike Gulden op haar website: Ik schrijf, spreek, train en adviseer op het gebied van social media en online marketing. […]
4 februari 2015

Eandis

Eandis Aardgas en elektriciteit komen over een distributienetwerk van leidingen (lage- of middendruk) en kabels (laag- of middenspanning) tot bij jou thuis of op het werk. […]
4 februari 2015

IT PerformanceHouse

IT PerformanceHouse Het IT PerformanceHouse stimuleert, als IT-hotspot in de regio Oost-Nederland, IT-trends en ontwikkelingen bij bedrijven, zodat zij beter kunnen presteren door middel van IT. […]
4 februari 2015

De Stroomlijn

De Stroomlijn De Stroomlijn is een jong en snelgroeiend bedrijf dat opgericht werd in 2007. Vanuit 3 operationele vestigingen zijn ze actief in Mechelen, Gent en […]
4 februari 2015

De Informatiefabriek

De Informatiefabriek De Informatiefabriek helpt bedrijven, instellingen en overheden bij het verzamelen, analyseren en presenteren van data en informatie. Door middel van het koppelen en verrijken […]
19 augustus 2014

Social business: in 5 stappen een deal met social sales

Traditionele sales en cold calls zijn verleden tijd. Social sales is een kans om je relaties beter te begrijpen. Traditionele sales en cold calls zijn verleden tijd. Met Social Business werk je aan relaties en oprechte aandacht.
6 juni 2014

Proefrit webcare en demo online klantcontact?

Over uw merk en bedrijf wordt online gesproken. Klanten gaan conversaties aan over merken en met bedrijven.
6 juni 2014

Demo social media monitoring

Sinds de komst van sociale media hebben consumenten, naast het vergaren van content, ook de mogelijkheid om zelf online content te creëren.
13 februari 2014

Internationale online- en social media monitoring

Webcare en social media monitoring op Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest en Whatsapp? Het kan met de social media monitor tool van OBI4wan

Meer leuke en interessante berichten?


Bezoek mijn LinkedIn pagina en connect met mij