Zien we je op #overheid360?

14 april 2016

Zien we je op #overheid360?

De informatiesamenleving komt er niet aan: deze is er al.

Mensen zoeken, vinden en ontvangen de hele dag informatie via tablets, smartphone en computers. De uitwisseling van informatie gaat daardoor sneller dan ooit voor mogelijk werd gehouden. Het gevolg? Burgers met hoge verwachtingen van de hedendaagse dienstverlening van overheden: snel en digitaal waar mogelijk, persoonlijk op maat waar nodig.

Hylo Kennismanagement is gold partner van Overheid 360 en is beide dagen aanwezig. Op 20 en 21 april verzorgen wij een lezing: “de essentie van dienstverlening is de kwaliteit van het antwoord“.

Wat gebeurt er als we 180° draaien naar een klantgedreven dienstverlening, waarin de klant participeert in de kennisbank, de kennisontwikkeling en de informatiekwaliteit?

Sta jij open voor een methodiek waarbij de overheid continue inspeelt op de actuele klantbehoefte en de klant zelfredzaam wordt? Door actieve participatie gaan de kosten omlaag en tevredenheid omhoog.

Op 20 en 21 april vanaf 11:15 uur vertelt Rudi Krösschell je alles over klantparticipatie en wat dit betekent voor jouw dienstverlening.

Wij nodigen je uit om als gast van Hylo Kennismanagement geheel kosteloos aanwezig te zijn op het congres Overheid 360. Registreer online en ontvang jouw gratis toegangskaart voor het congres #overheid360

​Social Sales adviseert en ondersteunt Hylo Kennismanagement op het gebied van social, sales en online marketing.​