Bas der Weduwen gestart als Consultant

Bas der Weduwen gestart als consultant

Mijn naam is Bas der Weduwen, ik zal met ingang van Januari 2023 gaan werken als Social Sales consultant voor Martijn Rijk. Hierbij zal ik voornamelijk bezig zijn met sales en online marketing. Ik heb een halfjaar geleden mijn diploma behaald en woon sinds een aantal maanden op mijzelf. Ik hoop dat ik door middel van deze arbeidsovereenkomst in kan komen te zien wat belangrijk is om goed te gedijen in het sales- vakgebied, en ben ervan overtuigd dat Martijn mij kan voorzien van de juiste inzichten. Zelf heb ik al ervaring met betrekking tot sales maar ben ik ervan overtuigd dat ik deze vaardigheden tot een maxime kan ontwikkelen bij Social Sales, dit omdat het bedrijf vrijwel volledig op zijn relaties gericht is en niet kan functioneren zonder een goede verhouding met desbetreffende personen. Dat is iets wat ik heel erg kan bewonderen.

Als consultant voor Social Sales is mijn doel bestaande klanten en partners goed te kunnen helpen waar nodig, en om daarnaast nieuwe relaties aan te gaan die beide partijen langdurig gelukkig maken.