Linkedin Lookup: makkelijk contact met je collega’s

17 november 2015

Linkedin Lookup: makkelijk contact met je collega’s

Linkedin introduceert een nieuwe LinkedIn app die professionals productiever en succesvol door te helpen vinden ze gemakkelijk, leren over maakt, en contact opnemen met hun collega’s: Linkedin Lookup.

LinkedIn Lookup

LinkedIn Lookup is de snelste manier om te leren over je collega’s, contact op te nemen met iedereen in je bedrijf, zelfs als je niet met ze verbonden bent op LinkedIn. Binnen een paar seconden vind je informatie over je collega zoals functie, kennis, expertise en meer. Linkedin Lookup helpt je om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen van je collega’s. Je kunt direct contact maken met je collega’s.

• Vind: Op zoek naar iemand met een specifieke vaardigheden of functie? Zoek op naam, titel, vaardigheden, expertise, of iets over wat ze doen binnen je organisatie.
• Ontdek: Vergadering met een nieuwe collega op het werk? Vind meer informatie zoals een profielfoto, meer informatie over hen, en gemeenschappelijke contacten.
• Contact: Wil je direct in contact komen? Dit kan via de app.

Plus: Linkedin Lookup is direct contact tussen jou en je collega’s. Alleen collega’s kunnen met behulp van LinkedIn Lookup en je zakelijke e-mailadres je profiel gegevens bekijken.

Linkedin Lookup registratie scherm
LinkedIn Lookup – de perfecte tool om snel te verbinden met collega’s die anders misschien moeilijk te vinden zijn – en om informatie uitwisseling te verbeteren.

De app is gratis te downloaden voor iOS. Registreren kan via Linkedin Lookup.