De Stroomlijn

4 februari 2015

De Stroomlijn

De Stroomlijn is een jong en snelgroeiend bedrijf dat opgericht werd in 2007. Vanuit 3 operationele vestigingen zijn ze actief in Mechelen, Gent en Ieper. Ze verzorgen als contactcenter de klantencommunicatie voor 2 specifieke opdrachtgevers: Eandis en TMVW. Bovendien zijn ze een dochteronderneming van deze beide belangrijke spelers uit de energie- en watersector die continu in contact willen staan met hun klanten.

Dagelijks staat een team van meer dan 250 enthousiaste medewerkers paraat. Om mensen aan de andere kant van de lijn vlot en deskundig te helpen wanneer ze contact zoeken met hun nutsbedrijf. Bijvoorbeeld met vragen over facturatie, meterstanden, defecten en werkzaamheden.

Naast deze eerstelijnsopvang diversifieert De Stroomlijn voortaan ook zijn activiteiten. Sinds 1 juni 2014 zorgen ze als eerste aanspreekpunt ook voor degelijke IT-support bij Eandis. Alle Eandis medewerkers kunnen op elk moment terecht bij de helpdesk. Problemen met software, hardware of netwerkconnecties? De operatoren lossen ze snel en efficiënt op.

Twitter.com/destroomlijn
Facebook.com/destroomlijn
Linkedin.com/company/destroomlijn