Webcare op Instagram met OBI4wan

9 juni 2016

Webcare op Instagram met OBI4wan

Webcare in OBI4wan
Reageren op Instagram is een uitbreiding op webcare via sociale netwerken. Webcare op platformen als Twitter, Facebook en LinkedIn is inmiddels gemeengoed. OBI4wan biedt monitoring van Instagram berichten aan sinds december 2014 en heeft sinds augustus 2015 ook de mogelijkheid om te reageren op Instagram berichten. Met deze toevoeging biedt OBI4wan een complete monitor aan voor webcare op online kanalen. Het streven van OBI4wan is om één omgeving te creëren voor al jouw social en online media kanalen.

Webcare via Instagram
Per dag worden er duizenden foto’s, video’s en comments geplaatst op Instagram. Gebruikers van OBI4wan hebben ook zelf de mogelijkheid om Instagram accounts toe te voegen aan de bronnen, zodat alle relevante berichten worden ingeladen en kunnen worden gebruikt voor webcare, data-analyse en rapportage.

Voeg Instagram toe aan jouw online marketing strategie

Zakelijke inzet van Instagram
Instagram wordt steeds vaker zakelijk ingezet en veel organisaties zijn actief op dit snelgroeiende platform. OBI4wan publiceerde er eerder een artikel over.

Reacties op foto’s en video’s beheer je eenvoudig via OBI4wan. Via een zoekopdracht filter je de relevante berichten, bijvoorbeeld rondom een actieve campagne of bepaalde producten of diensten. Het kan zomaar zijn dat men over je praat, een belangrijke reden om te starten met webcare via Instagram!