Demo social media monitoring

6 juni 2014

Demo social media monitoringSinds de komst van sociale media hebben consumenten, naast het vergaren van content, ook de mogelijkheid om zelf online content te creëren. Deze content gaat steeds vaker over merken, producten, diensten, evenementen en campagnes. Via reviewsites, vergelijkingssites en sociale mediaplatforms als Twitter, Facebook en Hyves plaatsen mensen reviews, vragen en/of klachten.
Het is voor merken en bedrijven dan ook belangrijk om te weten waar conversaties plaatsvinden over hun merk, welke personen er achter deze conversaties zitten, wat de aard van deze conversaties zijn en wat het sentiment over deze conversaties is. Het is echter een onbegonnen zaak om handmatig alle data te verzamelen voor uw merk. OBI4wan neemt deze moeite voor u uit handen.
Wij monitoren en verzamelen data uit meer dan 420.000 Nederlandstalige bronnen en maken het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier over deze data te rapporteren. Binnen deze rapporten maken we de volgende zaken inzichtelijk:
  • Het totale volume van conversaties op merk-, markt- of productniveau
  • Het sentiment van deze conversaties
  • Op welke typen online media deze conversaties plaatsvinden (Sociale media platforms, nieuwssites, blogs of fora)
  • Welke personen de key brand influencers zijn (positief of negatief)
  • Op welke devices er over het merk wordt gesproken
  • Een geografisch beeld te krijgen van de mensen die converseren

Wil je een proefaccount of een demo?