Monitor nu ook berichten via RSS in OBI4wan

4 oktober 2016

Monitor nu ook berichten via RSS in OBI4wan

De afgelopen 3 weken is er door development hard gewerkt aan een aantal nieuwe functionaliteiten én tweakjes. De belangrijkste updates die we hebben gedaan:

Cirkeldiagram cases: gebruik de nieuwe cirkeldiagram om op case onderwerp te rapporteren! Door een nieuw type grafiek zie je in één oogopslag alle hoofd- en subonderwerpen en klik je door om eventuele kenmerken in kaart te brengen.

RSS feeds: het is mogelijk om RSS feeds toe te voegen. De content van het toegevoegde RSS feed wordt vanaf het moment van koppelen automatisch opgehaald.

Filteren webcare status: in de webcare status tabel is het mogelijk om op publicatie,- of actie datum te filteren. Bij publicatie datum kijken we naar de datum en tijd dat een bericht is geplaatst. Bij actiedatum kijken we naar het moment dat er in webcare een actie op het bericht is uitgevoerd.

Lengte externe nieuwsbrief: op de instellingen pagina van automatische rapporten kun je de lengte van berichten instellen. Je hebt de keuze uit het tonen van de volledige lengte of een snippet van het bericht.

Spaanse interface: naast Nederlands, Engels, Duits en Frans bieden we onze oplossing nu ook aan in het Spaans.

Daarnaast is er deze sprint weer tijd ingepland voor een aantal fixes en tweaks. Een aantal belangrijke zaken:
Emoticons in DM’s: ook bij privé berichten op Twitter worden Emoticons getoond.

Reacties in conversatie: als er vanuit OBI4wan op een Twitter DM wordt gereageerd tonen we na de update ook de reacties in de conversatie.

RTV tonen: video/audio bestanden die bij Radio en TV fragmenten zitten kunnen in webcare worden afgespeeld.

Wil jij weten wat social en online media monitoring voor jouw organisatie kan betekenen? Laten we dan een kop koffie drinken. We laten je graag de mogelijkheden zien.