Nieuwe functionaliteit in OBI4wan

30 mei 2016

Nieuwe functionaliteit in OBI4wan

De afgelopen 3 weken heeft het team van OBI4wan weer een aantal nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. De zaken die dit weekend live zijn gegaan:

Radio en TV data: door een koppeling met Media Distillery kunnen ook radio & TV bronnen binnen OBI4wan worden getoond. Door spraak- en beeldherkenning is het mogelijk om deze bronnen realtime te monitoren. De berichten worden omgezet naar tekst en als jouw merk, campagne of concurrent wordt genoemd zie je dit bericht in de omgeving binnenkomen.
Wil je meer informatie over deze dienst neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Link preview aanpassen: als je een link aan je Facebook bericht toevoegt heb je de mogelijkheid om een andere afbeelding te uploaden. Staat er dus geen geschikte foto op de pagina, dan kun je deze er zelf aan toevoegen.
InSocial reviews: de reviews die klanten via het platform van InSocial ontvangen kunnen nu ook worden opgehaald. Via webcare reageer je op de reviews en kun je ze makkelijk afhandelen.
Logpad cases: naast de huidige 2 logpaden is er een extra logpad toegevoegd. Hiermee kun je gedetailleerder een case op onderwerp indelen. Naast een hoofd- en subonderwerp kun je met een derde logpad een specifiek kenmerk aan een case hangen.

Tweaks: de afgelopen 3 weken hebben we ook weer een aantal tweaks aan de online monitor gedaan. Een aantal van deze tweaks:
Avatars CRM/Publiceren: in de content kalender en binnen het CRM worden ook de avatars van Facebook accounts getoond.

Auto suggest mentions: de automatische suggesties als je een ‘@’ intypt in een bericht veld werkt weer snel en volledig.

Mail bij toekennen: bij het toekennen van berichten wordt er ook een mail met het toegekende bericht gestuurd.
Bij vragen, neem dan gerust contact met ons op via reageer@socialsales.eu of bel naar 06 29 437 111. We zijn ook te bereiken via WhatsApp: 06 30915261.