Proefrit webcare en demo online klantcontact?

6 juni 2014

Proefrit webcare en demo online klantcontact?Over uw merk en bedrijf wordt online gesproken. Klanten gaan conversaties aan over merken en met bedrijven. Naast het monitoren van relevante online conversaties rondom uw merk, kunt u zich gaan mengen in deze conversaties. Dit wordt webcare genoemd. Door het toepassen van succesvolle webcare kunnen bedrijven klachten afhandelen, hun imago verbeteren en informatie verschaffen. OBI4wan levert online software om dit binnen een heldere en efficiente workflow in uw organisatie uit te voeren. De webcare module van OBI4wan is zo ingericht dat alle personen, teams en afdelingen op een effectieve en efficiënte manier kunnen reageren op relevante berichten, direct vanuit de oplossing.

Online kanalenConversaties rondom uw merk, product of dienst kunnen bestaan uit prijsvergelijkingen, reviews, online nieuwsreacties, vragen, complimenten of juist klachten. Deze conversaties zijn over het hele web te vinden en niet alleen op de kanalen die het meest voor de hand liggen, zoals twitter en facebook.
Naast de berichten van consumenten op de social media kanalen Twitter, Facebook, Linkedin, Google+ haalt OBI4wan over meer dan 375.000 online bronnen alle relevante berichten op. Via onze software heeft u de mogelijkheid om direct vanuit de oplossing te reageren op deze berichten, berichten te retweeten en direct messages te sturen. Belangrijk voordeel is dat u alle dialogen vanuit 1 omgeving kunt beheren en administreren. Uw medewerkers hoeven hiervoor niet speciaal naar de twitter- account of facebook pagina te surfen.
Wil je een proefaccount of een demo?