Gevonden: Social Sales consultant!

16 april 2020

Gevonden: Social Sales consultant!Na het plaatsen van de vacature voor Social Sales Consultant ontvingen we diverse reacties. Op basis van het CV en de video sollicitatie hebben we voor Ruben Kurvers gekozen.!
Mijn naam is Ruben Kurvers, in maart ben ik begonnen bij Social Sales als sales consultant en werk ik samen met Martijn Rijk. Op het moment van schrijven heb ik 9 maanden geleden mijn gymnasiumdiploma ontvangen en ben ik naar Rotterdam verhuisd. Martijn is een ondernemer en ontzettend wijs op het gebied van Sales en Marketing. Met hard werken en vaardig zijn kom je een eind, maar er zitten nu eenmaal maar 24 uur in een dag. Hiervoor ben ik begonnen, om een aantal opdrachten dan wel taken over te nemen, om samen met Martijn nog meer resultaatvoor klanten te realiseren.
Als consultant bij Social Sales zal ik mijn achtergrond en eerdere werkzaamheden gebruiken om klanten en partners van Social Sales zo optimaal mogelijk te bedienen.
Ruben Kurvers
Hoewel Ruben en Martijn elkaar nog niet live hebben ontmoet, vanwege corona en de lockdown maatregelen, hebben we alle vertrouwen in een langdurige en positieve samenwerking!
Welkom bij de club Ruben!