Interim


Haal onze kennis je bedrijf binnen voor betere marketing en sales

INTERIM


Marketing & Sales: werk samen!


Het team van Social Sales brengt energie en inspiratie en inspireert marketing & sales teams in het realiseren van meer leads, brand awareness en klanten!
Wij coachen  en begeleid teams/bedrijven in het realiseren van meer verkoop en nieuwe klanten. Onze ruime ervaring in marketing en sales zetten we in als (interim) marketing manager, salescoach of teamleider.

Hij heeft een verbazingwekkend vermogen om zijn team te inspireren en te motiveren om verwachtingen te overtreffen en succes te boeken

Yorick Buwalda / Customs Support

De kracht van online in actie


Je weet dat de wereld anders is dan 10 jaar terug en je weet dat je met digital marketing, Account-Based marketing en social selling aan de slag moet.


Met een interim marketeer van Social Sales tijdelijk in je team schakel je meteen een paar versnellingen hoger. Wij brengen kennis en ervaring, motivatie en daadkracht, we nemen de leiding bij verandering en coachen je team naar het volgende niveau. En dat alles met één doel: betere verkoopresultaten voor jouw organisatie!

Meer leads, meer omzet


Bestaande salesteams beter laten presteren. Dat doen we door naar het totale proces te kijken.


Leads binnenhalen is essentieel voor de groei van je onderneming. Maar het opvolgen en binnenhalen ervan kan vaak effectiever en efficiënter, mits je je team en organisatie anders inricht. Wij begeleiden de verandering en boeken aantoonbare resultaten.

Wat bieden we aan?

Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing & sales en business development hebben we veel bedrijven geholpen op marketing-, sales- en organisatieniveau. Onze frisse blik op je organisatie, tooling en processen geeft je bruikbare inzichten om leadgeneratie en digitale marketinginitiatieven te verbeteren. Onze inzet levert jouw organisatie meerwaarde en nieuwe klanten op; wij zorgen voor een optimaal rendement van marketing & sales inspanningen.

In ons werk zijn passie, plezier en energie sleutelwoorden. Wij brengen in jouw organisatie de passie voor leadgeneratie en prospecteren naar een hoger niveau, zodat de juiste energie wordt besteed aan omzetverhogende activiteiten.

- Ben je op zoek naar versnelling in je marketing- en verkoopproces?
- Wil je digitale marketing naar een hoger niveau tillen?
- Ben je klaar voor een werkende Account-Based Marketing strategie?
- Wil je het gebruik van Linkedin en Sales Navigator verhogen?
- Of wil je een marketingmanager voor je team?

Neem contact op of boek direct een afpsraak!

Meer over Social Sales


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Meer weten over interim management?


Stuur een bericht of bel +316 2943 7111