Interim


Haal onze kennis je bedrijf binnen voor betere marketing en sales

INTERIM


Social Business is geen trucje
Het is een andere manier van kijken naar sales en marketing. Daar horen andere manieren van adverteren, leads genereren, prospecteren en onderhandelen bij. Onze ruime ervaring daarmee zetten we in door op te treden als interim marketingmanager, salescoach of teamleider.

De kracht van online in actie


Je weet dat sales anders is dan 10 jaar geleden en je weet dat je met online, LinkedIn en social selling aan de slag moet.
Met iemand van Social Sales tijdelijk in je team schakel je meteen een paar versnellingen hoger. Wij brengen motivatie en daadkracht mee, delen kennis en nemen de leiding bij verandering. En dat doen we met één doel voor ogen: betere verkoopresultaten voor jouw organisatie!

Meer leads, meer omzet


Bestaande salesteams beter laten presteren. Dat doen we door naar het totale proces te kijken.
Leads binnenhalen is essentieel voor de groei van je onderneming. Maar het opvolgen en binnenhalen ervan kan vaak effectiever en efficiënter, mits je je team en organisatie anders inricht. Wij begeleiden de verandering en boeken aantoonbare resultaten.

Wat is social business?

Bij Social Business maak je als salesteam gebruik van online platformen, social media en andere digitale middelen. Maar het is veel meer dan dat. Social Business is een mindset die zorgt voor groei als resultaat van oprecht persoonlijk contact. Bij social business werken Sales en Marketing meer en beter samen. 'Social' in Social Sales staat sociaal en dus voor echte verbinding en netwerken. Sales staat voor alles wat met acquisitie, verkoop en relatiemanagement te maken heeft. Wij coachen sales, accountmanagers en marketeers om samen te werken, te verbinden en langdurige relaties te bouwen. Dat doen we met behulp van data, netwerken en inzichten. Social business zorgt voor verbinding tussen mensen, vergeet B2B en B2B, ga voor H2H: Human to Human.

Meer over Social Sales


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
20 december 2022

Bas der Weduwen gestart als Consultant

Mijn naam is Bas der Weduwen, ik zal met ingang van Januari 2023 gaan werken als Social Sales consultant voor Martijn Rijk. Hierbij zal ik voornamelijk […]
21 april 2021

Rory begonnen als stagiair!

Rory begonnen als stagiair! Mijn naam is Rory Oldenburger. Ik ben 22 jaar en ben sinds september 2020 begonnen aan de opleiding Commerciële Economie op Avans […]
23 december 2020

2020, wat heb jij ons verrast!

Feestwens 2020 van Social Sales.

Meer weten over interim management?


Stuur een bericht of bel +316 2943 7111