Linkedin introduceert: Lead Gen Forms

5 april 2017

Wanneer was de laatste keer dat jij met plezier een formulier invulde?

Het verzamelen van kwalitatieve leads is een continu proces voor bedrijven. Het blijft echter lastig om de bezoeker van je website en social media kanalen te verleiden om een formulier in te vullen. Wanneer was de laatste keer dat jij met plezier een formulier invulde?

Lead Gen Forms Gif

Linkedin heeft vandaag Linkedin Lead Gen Forms geïntroduceerd: de oplossing voor de zakelijke markt om via gesponsorde campagnes gekwalificeerde leads te verzamelen. Met Lead Gen Forms legt Linkedin de nadruk op de mobiele gebruiker welke geïnteresseerd is in jouw diensten en zijn of haar gegevens wil achterlaten.

De makkelijke manier om zakelijke leads te verzamelen

Met bijna 500 miljoen professionals, beïnvloeders en zakelijke beslissers is Linkedin het grootste zakelijke platform. Wanneer je een advertentie campagne combineert met Lead Gen Forms krijgen je prospects de mogelijkheid om met 1 druk op de knop hun gegevens door te sturen naar jouw organisatie. Deze gegevens worden automatisch ingevuld vanuit het profiel van de gebruiker. Na het invullen van het formulier kun je de gebruiker doorsturen naar een bedankt pagina op je website.

De gegevens welke je ontvangt kunnen het volgende bevatten:
* Contactgegevens
* Bedrijfsnaam
* Senioriteit
* Functie
* Locatie
* en nog meer

Omdat deze gegevens afkomstig zijn van het Linkedin profiel van de prospect is de data meestal nauwkeuriger en meer volledig dan de traditioneel ingevulde website formulieren.

Lead Gen Formulieren zijn een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inspanningen om marketeers te helpen om hun ROI te verbeteren en campagnes nog verder te optimaliseren tot goede resultaten.

Social Sales helpt salesmanagers en marketeers om meer business te genereren. Dit doen we met trainingen en ad interim ondersteuning. Wil jij weten wat lead generatie via Linkedin voor jou kan betekenen in je businessplannen voor 2017? Laten we afspreken. We vertellen je met plezier over onze behaalde resultaten. We zijn telefonisch bereikbaar via +31629437111 of via martijn@socialsales.eu.