Vergroot je funnel, ook tijdens corona!

20 april 2020

Vergroot je funnel, ook tijdens corona!In deze tijden van de coronacrisis is het erg lastig om leads te vinden voor je bedrijf. Kantoren zijn dicht, restaurants gesloten, de meeste bedrijvigheid is gepauzeerd of remote vanuit huis. Juist daarom is het nu de juiste tijd om je funnel te vergroten en nieuwe leads te ontdekken!
Een grotere funnel in deze economisch barre tijd is zowel belangrijk voor nu als voor na de coronacrisis. Hoe meer leads je nu verzamelt, hoe meer potentie op omzet wanneer de economie weer opbloeit.
SalesFeed en Social Sales bieden jou de oplossing: Lead en prospect herkenning op jouw website. In een handig dashboard tonen we we de belangrijkste bezoekers en klanten die jouw website bezoeken. De slimme database van SalesFeed herkent bezoekers en filtert er klanten, prospects en leads uit. Met deze data kun je interessante stappen zetten, zoals een gerichte campagne of de inzet van liquid content om bezoekers real-time meer relevante informatie te tonen.
  • Naam van het bedrijf en branche
  • Adres en aantal werknemers
  • Bestaande klant of prospect
  • Bezochte webpagina’s
SalesFeed dashboard
Hierboven zie je het overzichtelijke dashboard van SalesFeed. Je ziet hierin eenvoudig in welke branches de bezoekers van je website werken en welke pagina’s ze bezoeken. Met SalesFeed krijg je een beter overzicht wie je website bezoekt en wat men voor informatie op je website bekijkt. Op basis van deze inzichten kun je meer relevante en persoonsgerichte informatie bieden om je prospects en klanten optimaal te informeren.
Met Social Sales leveren we kennis en geven we advies over de mogelijke follow-up acties voor sales en marketing. Zo garanderen wij dat de data succesvol wordt ingezet!
Profiteer nu van het ‘Vul je funnel’ pakket
Je krijgt drie maanden onbeperkt toegang tot SalesFeed inclusief professionele begeleiding en support van Social Sales.