Vergroot je funnel en genereer meer leads!

17 april 2020

Vergroot je funnel en genereer meer leads!Verzamel meer leads en win potentiële klanten
Wil jij meer leads binnenhalen en je funnel laten groeien om met meer potentiële klanten in contact te komen? Het kan erg lastig zijn om in deze tijd aan goede leads te komen, toch wil jij erachter komen hoe dit wel mogelijk is.

SalesFeed, Passie voor online rendement!
Met SalesFeed zorg jij ervoor dat je meer leads genereert om jouw sales te laten groeien. Hoe meer leads, hoe meer potentiële klanten. Gebruik SalesFeed om te zien welke bedrijven jouw website bezoeken en personaliseer je website op basis van actuele bezoekersdata.
Vergroot je funnel en zorg voor meer commerciële kansen in de toekomst.
Hoe zorg je er nu voor dat je kansen haalt uit je websiteverkeer? Hoe kun je belangrijke prospects benaderen? Wat doe je wanneer een klant je website weer bezoekt?
SalesFeed laat je in een handig dashboard zien waarmee jij jouw belangrijkste bezoekers en klanten zelf kunt benaderen. In het overzicht kun je de onder andere volgende zaken real-time zien:
 • Naam van het bedrijf en branche
 • Adres en aantal werknemers
 • Bestaande klant of prospect
 • Bezochte webpagina’s

Hierboven is het handige dashboard van SalesFeed te zien. Hierin wordt duidelijk aangegeven in welke branches je websitebezoekers werkzaam zijn en wat ze op je website aan pagina’s bezoeken. Gebruik SalesFeed om beter op een rijtje te krijgen wie geïnteresseerd zijn in je bedrijf, welke klanten vaak je website bezoeken en hoe jij je sales- en marketingstrategie hierop aan kunt passen om nog meer resultaat te boeken.
Snel en makkelijk
Vaste lage kosten
Marktleider in herkennen van bezoekers
AVG proof
Het is belangrijk om de juiste informatie te hebben om kwalitatieve leads te identificeren. Deze informatie kun je inzetten om prospects de juiste content voor te schotelen. Nu en in de toekomst. Met de juiste prospects kun je je kansen vergroten op meer omzet en dus je sales laten groeien. SalesFeed biedt je de mogelijkheid om heel eenvoudig prospects en leads binnen te halen via je website.
Begin met het vullen van je funnel
Social Sales maakt het je erg gemakkelijk om te beginnen met leads te verzamelen. Wij hebben de kennis om jou snel van start te laten gaan. Zo heb je geen voorkennis nodig om van deze dienst gebruik te maken en helpen wij jou met het opzetten, en juist inrichten van je website.
Met het gebruiksvriendelijke dashboard van SalesFeed kun je gemakkelijk zien wie je website bezoekt, hoe lang ze op je website blijven en of ze passen in je doelgroep. Samen met onze kennis kun je strategieën toepassen gebaseerd op de resultaten uit het dashboard. Zo kunnen we bijvoorbeeld eenvoudig de inhoud van de website aanpassen om bezoekers een nog meer relevante website te tonen.
Fixed Price pakket
Het zijn lastige tijden, ook voor sales en accountmanagers. Meetings worden video calls, prospects hebben nu even geen interesse en er zijn minder saleskansen.
Speciaal voor sales en marketing bieden we het ‘Vul je funnel – fixed price pakket’ aan. Met dit pakket zorgen we ervoor dat je sales niet stilstaat en toch de funnel kan uitbreiden met relevante leads. Het pakket omvat:
 • 3 maanden SalesFeed licentie of zoveel langer als nodig*
 • Begeleiding bij het activeren van een licentie door Social Sales
 • Begeleiding bij het gebruik van de licentie door Social Sales
 • Social Sales en SalesFeed bieden je dit pakket aan voor € 300,- eenmalig, exclusief btw.

Hoe helpen we je?
Om je goed van start te laten gaan, houden we een eerste meeting via een video call.
We maken kennis met elkaar en nemen jullie case door
 • Je krijgt een kickstart waarbij we je helpen om je licentie te activeren en de code te implementeren op je website
 • We geven je een demonstratie van de online omgeving zodat je in de eerste week direct aan de slag kunt
 • SalesFeed voldoet aan de AVG. Mocht je er vragen over hebben dan helpen je met antwoorden.
 • Direct na het plaatsen van de code op je website, worden start de meting en worden organisaties herkend die je website bezoeken. Real time en actueel!

In een tweede video meeting gaan we de diepte in en analyseren we de data. Deze plannen we een week later in.
 1. We nemen de meest gebruikte schermen met je door. Je ziet zo aan de hand van bedrijven die op jouw website zijn herkend, welke uitgebreide informatie je over hen krijgt. Ook zie je hun activiteiten en bezochte pagina’s
 2. Wij laten zien hoe je belangrijk en relevant verkeer kunt filteren. Ook laten we je zien hoe je een rapport kunt maken van de beste leads uit jouw webverkeer, leads die je meteen kunt opvolgen en leads waarmee je jouw salesfunnel voor de komende periode vult.
 3. We nemen een voorschot op het gebruik na de drie maanden fixed price periode en geven je aan wat jouw tarief is wanneer je de software langer wenst te gebruiken. Tenzij je anders kiest, eindigt de fixed price licentie na afloop van de drie maanden pakketperiode.
 4. Op basis van je branche en marketing situatie, kunnen wij desgewenst ook met je bespreken hoe je de leads zou kunnen opvolgen.
 5. Wil je onderscheid maken in doelgroepen, op maat advies over opvolging van leads, marketing ondersteuning bij LinkedIn campagnes (op basis van SalesFeed data) dan helpen je graag met een aanbod op maat. Dit valt buiten de scope van het ‘fixed price pakket’. Wij helpen je graag met onze kennis en ervaring om jouw sales en business te versnellen!

Samen zorgen we ervoor dat jij en je salesteam een boost krijgen met relevante leads. SalesFeed heeft de techniek, Social Sales de kennis.
Wil jij gebruik maken van het handige programma van SalesFeed? Stuur een bericht!

START VANDAAG


Ja, ik wil ook meer leads!

  Wil jij ook meer inzicht in de bezoekers van je website en meer leads?
  Laat je gegevens achter en wij bellen je op!