Meer inzicht en meer leads!

14 februari 2019

Meer inzicht in website bezoekers

De informatie die bezoekers van je website dagelijks achterlaten op je website is interessant om te onderzoeken. Prospects, leads en klanten, allemaal bezoeken ze online je bedrijf.

Met Salesfeed herken je zo wie je website bezoekt. Je krijgt realtime te zien wie je site bezoekt, waar ze vandaan komen, bijvoorbeeld via welke advertentie campagne ze je site hebben gevonden. Ook zie je welke pagina’s ze bezoeken, hoe lang en hoe vaak ze terug komen. Je herkent snel klanten, prospects, leads en concurrenten.

Salesfeed overzicht
Salesfeed overzicht

Social Sales en SalesFeed werken samen en bieden je  overzichtelijke informatie over bedrijven op jouw website.

Meer relevante informatie over leads

Aan de hand van de informatie die SalesFeed levert, is het voor jou en je salesteam makkelijker om te bepalen of het herkende bedrijf aansluit bij je doelgroep en of het interessant is om actie te ondernemen. Bijvoorbeeld om je sales een mail te laten sturen of even te laten bellen met de contactpersoon uit CRM.

Stel je voor dat je bezoekers van je website een volgende keer een andere variant van jouw content kunt presenteren? Salesfeed herkent bijvoorbeeld bezoekers van een bank of financiële instelling en toont op basis van die informatie niet de standaard homepage, maar toont een nieuwe pagina compleet gericht op financiële dienstverlening? Of je toont een popup voor aanmelding op je nieuwsbrief aan niet herkende bedrijven voor meer abonnees! Op die manier helpt data en informatie je website zo in te richten dat deze relevant wordt voor de bezoeker. Zo kunnen jij en je salesteam tijd besteden aan de relevante leads en prospects.

Je marktbewerking en new business activiteiten worden zo doelgerichter. Je benadert geïnteresseerde prospects en leads en zit beter voorbereid aan de onderhandelingstafel.

 • Wil jij ook leads en prospects herkennen op je website?
 • Wil jij je salesteam de juiste leads aanleveren?
 • Wil je weten hoe je van prospects klanten kunt maken?
 • En wil je je website zonder programmeren aanpassen aan de bezoeker?

Samenwerking SalesFeed en Social Sales

Social Sales en SalesFeed werken samen om new business te stimuleren. Door onze samenwerking helpen we salesteams om de focus op de juiste leads en prospects aan te brengen met behulp van nieuwe online technieken.

SalesFeed levert de techniek, Social Sales levert de kennis. Nadat de code op je website is geïmplementeerd wordt de data verzameld. Tijdens een workshop van Social Sales wordt de werkwijze van data analyse, interpretatie en prospecting uitgelegd en getraind.

We leren je sales team om de juiste contactpersonen te bereiken en te benaderen met de juiste boodschap. We werken aan de hand van de DNA methodologie en werken met je sales team in vijf stappen naar een deal toe.

Meteen aan de slag?

Ons aanbod:

 • Drie maanden onbeperkt gebruik van SalesFeed
 • Implementatie + inrichting, leadherkenning werkt direct
 • Kwalificatie van leads, prospects en klanten
 • Campagne herkenning Google Adwords
 • Gebruikerstraining salesteam
 • Begeleiding en advies
 • Totale waarde € 975
 • Social Sales aanbod: maar € 795 ex btw.

Laten we afspreken en we vertellen je alles over de Social Sales aanpak. Met onze aanpak en begeleidende inspiratie zorgen we ervoor dat jouw  salesteam snel meetbaar resultaat bereikt. Een afspraak is zo gemaakt.