Nieuw in OBI4wan: Cases in webcare

9 maart 2016

Nieuw in OBI4wan: Cases in webcare

Vandaag is er een nieuwe update live gegaan voor OBI4wan. De volgende functionaliteit is ontwikkeld en zichtbaar in OBI4wan:

Cases: in de afgelopen sprint hebben we cases als Bèta functionaliteit gelanceerd. Na deze update hebben klanten de mogelijkheid om met cases te werken. Meerdere berichten van één klant kunnen (ook automatisch) in een case worden geplaatst. Dit maakt het makkelijker om op volledige conversaties in plaats van losse berichten te rapporteren, en om berichten automatisch aan een case owner toe te wijzen.

Instellingen cases in OBI4wan

Rapporteren op cases: om op case te rapporteren hebben we de volgende grafieken aan de rapportage module toegevoegd:
Kolomgrafiek: Aantal gestarte cases per caseowner
Kolomgrafiek: Aantal gestarte cases per platform
Cirkeldiagram: Aantal gestarte cases per platform
Tabel: Behandeltijd van cases per platform

Rapporteren reactiesnelheid: in een nieuwe kolomgrafiek kun je zien hoe snel de eerste reactie en de laatste reactie is. En kan er worden gerapporteerd op de gemiddelde reactietijd over alle berichten. Op de Y-as staat de tijd, op de X-as staan de eerste, gemiddelde en laatste reactietijd.

Rapporteren servicelevel: we voegen ook een nieuwe lijngrafiek toe om te rapporteren op servicelevel. In de grafiek zie je per dag hoeveel procent van de berichten er binnen de ingestelde servicenorm zijn beantwoord. Je ziet ook hoeveel procent van alle berichten in die periode binnen de gestelde norm zijn beantwoord.

Eén zoekbox: in plaats van de 5 zoekboxen bij het aanmaken van een zoekopdracht, krijg je nu één zoekbox. Hierdoor hoef je uitsluitingen of toevoegingen niet in elke box te herhalen en kun je makkelijk de inhoud van je zoekopdracht kopiëren. Het totaal aantal te gebruiken tekens blijft ongewijzigd.

Uitbreiding Excel export: bij het maken van een Excel export vanuit een rapportage, krijg je nu ook aparte velden mee voor het servicelevel (binnen en buiten servicelevel), de afhandel tijd en voor rapportage voor WhatsApp nummers.

WhatsApp profielfoto’s: de profielfoto’s van personen waarmee je via WhatsApp contact hebt gehad worden in webcare en in Social CRM getoond.

Daarnaast voegen we elke sprint weer meer bronnen toe. Deze sprint hebben we de volgende bronnen toegevoegd en uitgebreid:
Facebook comments: we kunnen de Facebook comments die op websites buiten Facebook worden geplaatst nu ook inlezen. Zijn er websites welke je specifiek wil monitoren? Geef deze dan door via reageer@socialsales.eu en wij voegen ze toe aan de database van OBI4wan.
Disqus comments: als websites het comment systeem Disqus hebben geïmplementeerd kun je de berichten die mensen op deze websites achterlaten ook in OBI4wan zien.
Bron toegevoegd: www.pzc.nl

Wil je meer weten over webcare met cases in OBI4wan?
OBI4wan geeft webinars over de toepassing van cases in OBI4wan. Op 24 maart om 10:30 en 31 maart om 14:30 vertelt Marcel Vergonet je alles tijdens een interactief webinar. Schrijf je nu in en haal het meeste uit de nieuwe update!