Heeft jouw sales team voldoende leads?

5 juni 2020

Heeft jouw sales team voldoende leads?Wil jij potentiële klanten bereiken maar is koude acquisitie niet jouw ding? Wil je niet de hele dag bezig zijn met cold calling? Dat zou je sowieso niet moeten doen.

Het is niet eenvoudig om in deze tijd de juiste prospect en potentiële klanten te vinden. Gelukkig zijn er manieren waarop je wel de juiste leads vindt!


De Social Sales aanpak: gegarandeerd succes!


Sales zit in ons DNA! Met onze aanpak en begeleiding met onze kennis krijgt sales het plezier in zakendoen en acquireren weer terug! Wij maken het mogelijk om de juiste prospect te bereiken door warme leads te genereren. Social Sales stelt een strategie op aangepast aan jouw bedrijf, jouw team, speciaal voor jouw situatie. Wij begeleiden je bij de uitvoering van de strategie en leveren warme leads aan jouw sales team.


Doen waar je goed in bent met focus op new business


Social Sales heeft jarenlange ervaring in lead generatie en verkoop. Onze methode levert je kennis, energie en nieuwe leads! Wij hebben geen ingewikkeld platform ontwikkeld, maar een methode om op een duurzame manier een constante stroom aan nieuwe prospects te realiseren. Hierdoor bespaar jij (en je sales) tijd én groeit de funnel wel met potentiële klanten. Onze methode bestaat uit de volgende stappen:


  • New business strategie definitie en doelen bepalen
  • Prospecten vinden met behulp van LinkedIn Sales Navigator
  • Ondersteuning van adverteren via LinkedIn
  • Schrijven van blogs en artikelen 
  • LinkedIn activiteiten door middel van gepersonaliseerde follow-up berichten
  • Analyse en monitoring via interactieve dashboards en leadherkenning via SalesFeed
  • Warme leads overdragen aan sales
  • Trainen en coaching van sales voor follow-up
  • Follow up monitoren en rapportage

Wij benaderen de prospect die het beste past bij jouw bedrijf of dienst. We gaan het gesprek aan, we informeren, coachen en entertainen. We monitoren alle online activiteiten, op LinkedIn en op je website,. Met deze data sturen we campagnes en communicatie bij. Uiteindelijk leidt dit tot een lijst met leads die we via een warme overdracht aanleveren. Jij doet waar je het beste in bent: verkopen. Wij helpen je om aan tafel te komen!


Snel en effectief


Gepersonaliseerd en kundig


Voor een constante stroom aan leads


Social Selling zoals sales bedoeld


Social Sales: Wij zorgen er samen voor dat je sales de juiste boost krijgt!


Wil jij ook deelnemen aan ons Social Sales programma?