Samenwerking met Hylo Kennismanagement

31 maart 2016

Samenwerking met Hylo Kennismanagement

Alles draait om kennis
Kennis ontwikkelt steeds door met elkaar te delen. Samen weten we meer, wijzigingen, aanpassingen en onjuistheden zijn snel aangepast. Je kunt er op vertrouwen dat gevonden kennis actueel is.

Begin met beginnen!
Je wilt toch niet dat verborgen blijft voor klanten en medewerkers? Je wil kennis behouden in je organisatie. Maak je organisatie slagvaardiger door die kennis te ontsluiten. Verbindt klanten en medewerkers met de organisatie: Hylo Kennismanagement brengt kennis in beweging.

Hylo Kennismanagement helpt organisaties om kennis vindbaar te maken en actueel te houden met Kennismanagement software voor kennisondersteuning (performance support) en kennisontwikkeling. Kennis moet stromen en beschikbaar zijn precies daar, waar je het nodig hebt.

Social Sales adviseert Hylo Kennismanagement op het gebied van marketing & communicatie en sales. Het eerste project is deelname van Hylo Kennismanagement aan het congres Overheid 360.

Congres Overheid 360

Voor dit project hebben we een social CRM systeem (Customer Relation Management) ontwikkeld en opgeleverd, een nieuwsbrief systeem ingericht en content geschreven.