Wie zijn de volgers van je bedrijfspagina?

21 juni 2019

Wie zijn de volgers van je bedrijfspagina?De volgers van je LinkedIn company page kun je niet direct zien. Het is via de LinkedIn company page niet mogelijk om je volgers te herleiden naar personen..
Via ‘manage page’ en Analytics kun je aantal statistieken inzien. Selecteer ‘analytics’ en je ziet de volgende opties:
  1. Bezoekers
  2. Updates
  3. Volgers

1. Bij bezoekers zie je het aantal bezoekers op je bedrijfspagina, zowel via desktop als mobiel of tablet. Je krijgt tevens inzicht in de functies en doelgroep waar je bezoekers werken en je ziet senioriteit, locatie, bedrijfsgroep en bedrijfsomvang van de bezoekers op de pagina.
De volgers van je LinkedIn company page kun je niet zien of herleiden naar personen.
Er is wel een hack voor. Laat je gegevens achter en we vertellen je hoe je toch een deel van de volgers kan zien.
2. Bij updates zie je wat je bezoekers met de content op je bedrijfspagina doen. Hoe engagen ze met jouw berichten? Deze statistieken worden gesplitst in organisch en gesponsorde berichten. Per update zie je het aantal impressies, kliks, video views, doorklikratio, social actions zoals likes en shares en de mate van engagement.
3. Bij volger analyse zie je het aantal volgers voor je bedrijfspagina en hoe je deze volgers hebt aangetrokken. Zijn ze je LinkedIn company page organisch gaan volgen of is het een resultaat van een reclame campagne.
Naast het aantal volgers zie je waar je volgers vandaan komen en hoe jouw pagina presteert ten opzichte van andere bedrijfspagina’s.
De statistieken zijn per onderdeel te exporteren naar een Excel bestand voor verdere analyse.
Helaas laat LinkedIn je niet zien wie de volgers en bezoekers van je bedrijfspagina zijn. Er is een hack mogelijk waarmee je toch inzicht krijgt in wie je bedrijfspagina volgt. Wil je weten hoe dit werkt?