Rory begonnen als stagiair!

21 april 2021

Rory begonnen als stagiair!

Mijn naam is Rory Oldenburger. Ik ben 22 jaar en ben sinds september 2020 begonnen aan de opleiding Commerciële Economie op Avans Breda. Ik hou van muziek maken, voetballen en wanneer het weer kan natuurlijk een gezellig terrasje pakken in mijn vrije tijd.

Voor mijn laatste blok dit jaar moest ik op zoek naar een stage binnen het commerciële werkveld en ik ben zo terecht gekomen bij Social Sales. Ik loop stage van 19 april tot en met 19 juni 2021.

Ik ben via Sten Kuijer, die werkt bij SalesStep, terecht gekomen bij Martijn Rijk. Aangezien hij op zoek was naar een commercieel vaardige student om hem te kunnen ondersteunen bij zijn werkzaamheden. Na een gesprek bleek dat het goed aansluit bij wat ik zocht in een stage. Zo heb ik mijn connecties goed kunnen benutten bij het vinden van een stageplek.

In deze periode wil ik ervaring op doen in sales en marketing. Martijn Rijk kan en wil mij hierin ondersteunen. Hij heeft veel ervaring in het investeren in netwerken, inzichten verzamelen en in gesprek gaan om een lange termijn relatie te ontwikkelen. Met zijn ervaring in deze branche zie ik een goede samenwerking tegemoet met eventuele verlenging na deze periode.

Als stagiair Marketing bij Social Sales zal ik mijn kennis en frisse blik gebruiken om met klanten en partners van Social Sales te werken en zo samen tot succesvolle business te komen!

Rory Oldenburger