Beheer je Facebook albums met OBI4wan

18 januari 2017

Beheer je Facebook albums met OBI4wan

De ontwikkeling van de software van OBI4wan voor online monitoring, webcare en data visualisatie is een continu proces. Deze week zijn de volgende zaken ontwikkeld en live gezet:

* Facebook albums beheren: aan bestaande Facebook albums kun je nu ook foto’s toevoegen. Bij het selecteren van foto’s heb je de optie voor een nieuw of bestaand album. Met deze uitbreiding is ook het beheer van je foto albums in OBI4wan mogelijk.

* Gekleurde tags: webcare tags kon je al een kleur geven om in één oogopslag te zien welke berichten om welke reden relevant zijn. De kleur van de tags is nu ook zichtbaar bij berichten in de rapportages en in het snelzoekscherm.

* Berichten volledig tonen: online en offline berichten (offline data van Media Info Groep) worden nu altijd volledig getoond. De limiet op het aantal tekens is verhoogd waardoor berichten altijd volledig leesbaar zijn.

* Koppeling AFAS: een aantal weken geleden hebben we een update gedaan aan de koppeling met het CRM systeem van AFAS, AFAS Profit. Door deze koppeling is het mogelijk om social media conversaties uit OBI4wan ook in de online versie van AFAS profit bij de juiste klant op te slaan. Het is nu ook mogelijk om een koppeling te maken met de lokale versie van AFAS profit.

Wil jij weten wat er nog meer mogelijk is met OBI4wan? Of wil je een update training in het gebruik van OBI4wan? Stuur me dan een bericht en ik kom bij je langs voor een toelichting of training.