Update OBI4wan: Webcare via Instagram!

26 augustus 2015

Update OBI4wan: Webcare via Instagram!

Iedere drie weken levert OBI4wan nieuwe functionaliteiten voor je online monitor. De volgende updates zijn doorgevoerd:

Nieuwe menu structuur:
de witte hoofdmenubalk in de omgeving is opnieuw ingericht! In de balk staan nu de 3 hoofdmodules van OBI4wan; webcare, publiceren en rapporten. De rapportages worden zichtbaar als je met je muis naar ‘Rapporten’ navigeert, en vullen niet meer de gehele menubalk. In het dropdown menu vind je aan de linkerkant ook jouw meest gebruikte rapporten. Door rechts onderin op ‘Alle rapporten tonen’ te klikken kom je op de overzichtspagina met alle rapporten. In het dropdown menu staat ook de knop om een nieuw rapport aan te maken.

Reageren/liken Instagram:
het is nu ook mogelijk om direct vanuit OBI4wan op instagram berichten te reageren! Als je een Instagram account aan de omgeving hebt gekoppeld kun je in webcare je reactie plaatsen en een berichtje liken. Je kunt, net als op Instagram zelf, altijd op een post reageren maar niet op de comments onder een post. Als je al een Instagram account aan de omgeving hebt gekoppeld dien je het account opnieuw te koppelen. We geven hier in alle omgevingen een notificatie van.

Top influencers tabel:
in de rapportages vind je onder de categorie ‘Auteurs’ een nieuwe tabel. Door de tabel ‘Top influencers’ aan je rapport toe te voegen zie je op basis van de geselecteerde zoekopdracht wie de meest invloedrijke Twitter accounts zijn. De tabel staat gesorteerd op de meeste volgers en toont daarnaast ook de accountnaam, hoeveel het account zelf volgt en hoeveel berichten het account heeft geplaatst.

4 Narrowcasting formats:
we hebben 4 standaard formats gemaakt die je voor Narrowcasting kunt gebruiken. Als je via Narrowcasting 2.0 een nieuw scherm aanmaakt kun je bij ‘Template’ kiezen uit de templates; Algemeen, webcare, evenement en crisis.

Facebook reviews:
naast het ophalen van Facebook reviews kun je nu ook direct op deze reviews reageren en de berichten liken. Daarnaast tonen we de comments op Facebook reviews ook in de berichtendetails als je in webcare op een bericht klikt.

Elke sprint worden er nieuwe bronnen toegevoegd. Deze sprint zijn de volgende bronnen toegevoegd:
www.klachtenkompas.nl
www.webwinkelforum.nl
www.telecomervaring.nl

Bij vragen, neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@obi4wan.nl of bel naar 085 210 50 60. We zijn ook te bereiken via WhatsApp! App ons op 06 30 91 52 61.