De kracht van online video

7 juni 2017

Zet jij al video in? Bereik jij je klanten met videocommunicatie? Weet jij wat video voor jouw klanten kan betekenen? Op 27 juni vindt het Online Video Event 2017 #OVE17 plaats.

Van treitervloggers tot supermarkten die hun eigen online videokanaal lanceren; het afgelopen jaar heeft online video wederom bewezen dat het een krachtige communicatietool is.

De technologie rondom online video ontwikkelt zich in een razend tempo en de toepassingen lijken eindeloos. De stijgende lijn in het gebruik en de toepassingen van online video zet zich in 2017 nog verder door. Less is more is het motto; alles moet compacter, sneller en interactiever. Drone-video, livestreamen en het eenvoudig maken, editen en exporteren van video op je smartphone, de technologie is er klaar voor, maar ben jij dat ook?

Het programma van het Online Video Event 2017 biedt je inspiratie, de laatste videotrends en praktische tips en technieken. Met keynotes van onder andere Aljan de Boer over visuele trends en Jonas Braun (Lidl) over native video partnerships. Martijn Rijk zal namens Dialog Groep spreken over het toepassen van contextuele en interactieve video in elke fase van de klantreis.

Kom naar het Online Video Event op 27 juni.
Namens Dialog Groep hebben we toegangskaarten voor je beschikbaar. Wil je erbij zijn? Laat het ons weten.

Over Dialog Groep: “Growing Your Business Through Engagement”!
Sinds 1992 is Dialog Groep marktleider in het Customer Communications Management domein met het label Document Dialog. Inmiddels is Dialog Groep ook actief op de vakgebieden Social Intelligence, Community Management, Digital Transformation en Enterprise Collaboration, met gespecialiseerde labels als Engage Dialog en Social Dialog.

Social Sales adviseert Dialog Groep op het gebied van online marketing en sales. Martijn Rijk is aangesteld als sales coach voor het team van Dialog Groep. In deze rol adviseert en traint hij in sales en social met de focus op marketing- en salesprocessen voor de verschillende labels.

Tot ziens op 27 juni bij Inn Style in Maarssen!