Grotere Facebook video’s uploaden via OBI4wan

18 november 2016

Grotere Facebook video’s uploaden via OBI4wan

De nieuwe update van OBI4wan staat weer live! Naast het opschonen en verbeteren van de online omgeving heeft OBI4wan de volgende nieuwe features ontwikkeld en live gezet.

Grootte Facebook video’s: de limiet voor het uploaden van Facebook video’s is verhoogd naar 100 mb zodat ook grote video bestanden vanuit OBI4wan gepubliceerd kunnen worden.

Update bibliotheek: in de publicatiemodule zit een bibliotheek om afbeeldingen te hergebruiken. De bibliotheek is deze sprint aangepast:
– Afbeeldingen zijn vergroot;
– Afbeeldingen worden full-colour getoond;
– Boven aan de widget staan de geselecteerde afbeeldingen.afbeeldingen bibliotheek in obi4wan

Events taggen: met events had je op de content kalender al een compleet overzicht van belangrijke data zoals feestdagen of inhaakmomenten. Na de update is het mogelijk om deze events van een campagne tag te voorzien zodat op de kalender zowel de social posts als events dezelfde campagne tag krijgen. Hierdoor is het visueel duidelijk welke events en posts bij elkaar horen.

Daarnaast hebben we een aantal verbeteringen gedaan. De belangrijkste:

Servicelevel workflow: bij berichten die door middel van een workflow goedgekeurd moeten worden berekenen we ook een servicelevel.

Chinese queries: zoekopdrachten met chinese tekens sla je na de update ook op om in webcare of een rapport te gebruiken.

Check e-mail adres: bij het instellen van een een automatisch rapport wordt een check gedaan op het e-mail adres.

We helpen je met plezier bij de toepassing van deze wijzigingen in jouw situatie. Wil je onze expertise bij de toepassing van deze ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op via +31629437111 of stuur een e-mail.