Stel jouw salesvragen via Whatsapp

1 februari 2016

Stel jouw salesvragen via Whatsapp

De kracht van social media platformen als Twitter en Facebook zit in basis in het feit dat je makkelijk een grote groep personen kunt bereiken. Echter niet iedereen die jij wil bereiken is actief op deze platformen. Daarnaast bereik je met jouw vraag de grootste groep, wanneer je je vraag in het openbaar te stelt.

Soms zijn er vragen die je liever niet in het openbaar stelt, maar direct aan een persoon of een individu. Wanneer je een telefoonnummer hebt kun je die persoon bellen met je vraag. Grote kans dat je je vraag op zijn of haar voicemail kunt stellen omdat men in een afspraak of vergadering zit. Als sales weet je dat voicemails vaak worden vergeten en dat je het antwoord pas veel later krijgt.

Whatsapp biedt de oplossing!

Met Whatsapp heb je altijd je contactpersoon en jouw antwoord op je vraag binnen handbereik. Je stuurt je bericht en het antwoord ontvang je wanneer jouw contactpersoon er tijd voor heeft. Zo schakel je voor beiden op het voor elkaar beste moment.

Ook Social Sales is voor jou bereikbaar. Met ruim 18 jaar ervaring op het gebied van sales, acquisitie, accountmanagement en onderhandelen hebben wij de ervaring om jou te helpen met je vragen over sales.

Heb jij een vraag over een traject waar je mee bezig bent? Loop je vast in het bereiken van de juiste contactpersoon? Weet je niet wat een handige volgende stap is in acquisitie? Wil je sparren over een onderhandeling? Wij staan voor je klaar via Whatsapp. We hebben het volgende nummer speciaal voor jouw vragen geopend: 0630915261

In veel gevallen helpen we je direct verder. Lukt het ons niet dan schakelen we hulp in of verwijzen we je met plezier door naar een relatie in ons uitgebreide netwerk.

Wil je ons uitproberen? Voeg Social Sales toe aan je adresboek met nummer +31630915261 en stel jouw sales vraag via Whatsapp.