Linkedin is hét platform voor sales


Benut de mogelijkheden optimaal

LINKEDIN TRAINING


Linkedin is een belangrijk platform voor sales. Met de mogelijkheden van Linkedin bereiken sales eenvoudig prospects, nieuwe klanten, relaties, collega’s en potentiële kandidaten.


Het team van Social Sales heeft ruimschoots ervaring in het opleiden en trainen van marketeers, sales en business developers om de mogelijkheden van Linkedin optimaal te benutten.

Social Sales aanpak


Social Sales heeft een trainingsmethode ontwikkeld waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd in inspirerende sessies. Iedere sessie bestaat uit een deel theorie en aansluitend het in de praktijk brengen ervan.


De aanpak van Social Sales kent als uitgangspunt drie elementen: Data, Netwerk en Aandacht. Met de juiste vormen en hoeveelheid aan data, kan het netwerk worden ingezet en geactiveerd om de juiste aandacht te geven aan prospects en relaties. Deze elementen vormen het DNA van Social Sales.

De 5 stappen van Social Sales


Tijdens de trainingen verdiepen we de vijf stappen van Social Sales en vertalen we dit naar de praktijk.


Ook zoomen we in op tools en apps die nuttig zijn om op een juiste manier informatie te verzamelen, te structureren, contact te houden en om deze kennis weer te delen. Zo werken we met Salesfeed voor website inzichten.


Wil je meer weten over onze trainingen bekijk dan een paar voorbeelden op Slideshare. Op Google lees je ervaringen met onze trainingsmethode.

Inhoud trainingen


Onderdelen die behandeld worden zijn

 • De vijf stappen van social sales
 • LinkedIn: het optimale profiel
 • Werken met Linkedin en met Sales Navigator
 • Het vinden en kwalificeren van leads via inzicht
 • DMU en Social account planning
 • Een persoonlijk contentplan
 • Social Selling Index / SSI Score
 • Geavanceerd zoeken en vinden
 • Additionele tooling.

Meer weten?


Wil jij ook getraind worden en alles uit LinkedIn halen? Laten we dan een afspraak maken.
Je kunt deze direct in de agenda boeken. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via +31 6 29 437 111.

  Meer LinkedIn


  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkeling op en rondom LinkedIn
  14 februari 2024

  Waarom persoonlijke aandacht altijd werkt (en niet alleen op Valentijnsdag!)

  Valentijnsdag, een dag vol liefde en genegenheid en verrassingen, herinnert ons eraan dat echte verbindingen en oprechte aandacht van onschatbare waarde zijn. En raad eens? Dit geldt niet alleen in de wereld van romantiek, maar ook in zakelijke acquisitie.
  13 december 2023

  Het belang van goede samenwerking tussen Marketing en Sales

  De ideale samenwerking tussen marketing en sales is belangrijk voor het succes van leadgeneratie. Het draait om het samenspel tussen mensen, kennis en budget waarbij communicatie de rode draad is tot succes.
  27 november 2023

  Dag Customs Support. Het waren 5 toffe jaren!

  Na vijf jaar marketing activiteiten voor Customs Support verruil ik per 1 december 2023 mijn titel als Group Marketing Director bij Customs Support voor een maand […]
  9 november 2023

  Join Social Sales | Vacature voor stagair(e)

  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je jouw commerciële en marketing skills kunt ontwikkelen? Dan is deze vacature voor stagiair bij Social Sales […]
  12 oktober 2023

  Social Selling: Essentieel voor waardevolle relaties en succes in sales!

  Social Selling & Networking is een cruciale competentie voor sales. Bij Social Sales hebben we social selling gedefineerd als: “Het cultiveren van contacten door middel van […]
  28 februari 2023

  Meer inzicht in website leads

  Praktisch aan de slag met de kansen van je website   B2B bedrijven hebben in de praktijk weinig zicht op de kwaliteit van hun webtraffic. Je hebt […]

  Meer weten over een LinkedIn training?


  Stuur een bericht of bel +316 2943 7111