Drink water, Join the Pipe!

6 juni 2019
Sinds de start van Social Sales hebben we ieder jaar aandacht besteed aan een goed doel. Naast commercieel gewin, is aandacht voor anderen in de vorm van “iets goed(s) doen” een belangrijke waarde in onze dagelijkse werkzaamheden.

Zo hebben we deelgenomen aan een actie van Stichting Leven met Kanker. Via een klant werden we benaderd om een ruimte te sponsoren op een bureau-onderlegger. De opbrengst werd besteed aan speelgoed voor kinderen. BN-ers brachten dit speelgoed aan de patienten in het ziekenhuis en gaven hen zo voor even een glimlach op hun gezicht.

Ook zit er in iedere versie van de Rotterdamse variant van Monopoly een kanskaart van Social Sales. De ontvanger van deze kanskaart mag direct naar start om dubbel Monopoly geld te ontvangen. Uiteraard als resultaat van een training van Social Sales. Door de sponsoring van het Monopoly van Rotterdam hebben is er samen met alle andere sponsoren en de uitgever van het spel, Identity Games, een cheque van 12.500 euro uitgereikt aan het Sophia Kinderziekenhuis. Hiervan zijn 1.250 knuffels gekocht en uitgedeeld aan patientjes in het ziekenhuis. Ook dit zorgde voor veel blije gezichten.

Social Sales kanskaart Monopoly Rotterdam
Social Sales kanskaart Monopoly Rotterdam

Vorig jaar hebben we een geheel andere actie gedaan. We hebben het Roparun team van Orga van petjes voorzien. Met deze petjes konden de lopers en fietsers in stijl de route van Parijs naar Rotterdam volbrengen.

Voor 2019 hebben we gekozen om onze support en aandacht te besteden aan duurzaam doel: Join the Pipe: het sociale netwerk van kraanwaterdrinkers!

Join the Pipe heeft als droom om drinkwater over de hele wereld op een eerlijke manier te verdelen en om plastic soup bij de bron aan te pakken. In feite bouwen ze hiermee aan de ‘langste waterleiding’ van de wereld.

Drink water! Join the Social Sales Pipe

Join the Pipe verkoopt drinkwaterflessen en levert en plaatst watertappunten. De opbrengsten hiervan worden geinvesteerd in al meer dan 300 diverse projecten om mensen van schoon drinkwater te voorzien en om de plastic soup op te ruimen. Voor iedere gekochte Join the Pipe fles wordt er fles gedoneerd aan een schoolkind in Afrika. Een drinkfles is voor hen de meest effectieve manier om ziektes en schooluitval te voorkomen.

Met Social Sales ondersteunen we deze filosofie van harte. Dit is de reden dat we dit jaar 100 drinkwaterflessen hebben gekocht.