Webcare via Whatsapp

16 november 2015

Webcare via Whatsapp

Met de uitgebreide webcare tool van OBI4wan neem je actief deel aan de conversaties rondom je organisatie, merk, diensten of producten. OBI4wan geeft een realtime overzicht van de meest relevante conversaties, vragen en klachten en biedt je de mogelijkheid direct en efficiënt je webcare te behandelen.

Steeds meer organisaties verkennen de mogelijkheden van zakelijke inzet van WhatsApp, voornamelijk op het gebied van webcare en klantenservice. WhatsApp wordt volledig geïntegreerd aangeboden binnen de webcare tool van OBI4wan, er komt dus geen smartphone voor Whatsapp aan te pas. Zo beheer je vanuit één tool alle binnenkomende berichten, samen met het gehele webcare team. Berichten komen realtime binnen en beantwoord je met een druk op de knop waarna de laatste status van berichten wordt onthouden. Je beheert je social media niet alleen via je computer maar ook via de app.

WhatsApp ontwikkelt zich steeds meer tot een sociaal netwerk met zakelijk nut; als servicekanaal of marketingkanaal. OBI4wan biedt je de mogelijkheid om WhatsApp zakelijk in te zetten voor persoonlijk en laagdrempelig contact met klanten.

Wil je meer weten? Stuur een Whatsapp naar Social Sales of vul het formulier in voor een demonstratie van webcare via Whatsapp