OBI4wan: social media monitoring, webcare en data analyse

14 oktober 2016

OBI4wan: social media monitoring, webcare en data analyseOBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online- en offline media monitoring, webcare, data-analyse, social analytics en content publishing.
Met OBI4wan heb je toegang tot openbare berichten van meer dan 550.000 bronnen, social media platformen en websites. OBI4wan biedt een volledig en nauwkeurig overzicht inclusief dialogen voor realtime webcare en trends voor gerichte monitoring van organisaties, merken, onderwerpen of aandachtsgebieden.
De totaaloplossing van OBI4wan geeft je toegang tot krachtige oplossingen voor al je social activiteiten, inclusief:
* multi-user webcare, waarmee je direct vanuit de oplossing reageert op klantvragen en opmerkingen, maar ook crisismanagement kunt uitvoeren;
* eenvoudig opstellen van rapporten voor volledig inzicht in de prestaties van je merk op social media, je webcareteam, top influencers en ambassadeurs en op onderwerp.
* social analytics van al je gekoppelde social media accounts;
* publiceren, plannen en het effect meten van berichten voor je social media accounts met de uitgebreide publicatietool en contentkalender.
Sinds 2009 verzamelt OBI4wan relevante, openbare berichten van bekende social media platformen, zoals Twitter, Facebook, Google+, Instagram en bijvoorbeeld Pinteresst en miljoenen (inter)nationale blogs, websites, fora en nieuwsbronnen. OBI4wan vult dit aan met innovatieve oplossingen voor radio-, tv- en offline print media.
Met ruim 500 klanten heeft Social Sales uitgebreide kennis en ervaring om jou te ondersteunen bij een optimale inzet van social media monitoring, data analyse en online klantcontact. We zijn er voor jou om OBI4wan toe te passen binnen jouw bedrijf en om jouw online werkzaamheden tot een succes te maken.