Join Social Sales | Vacature voor stagair(e)

Vacature: Stagiair(e) voor Social Sales

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je jouw commerciële en marketing skills kunt ontwikkelen? Dan is deze vacature voor stagiair bij Social Sales echt iets voor jou!

Bij Social Sales zijn we gespecialiseerd in het genereren van leads en prospects (onder andere via LinkedIn) en het opzetten van effectieve advertentie campagnes. De stagiair zal een belangrijke rol spelen in al deze activiteiten.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Social Sales krijg je de kans om echt mee te draaien in ons team. Je zult onder andere verantwoordelijk zijn voor het analyseren en benaderen van leads en prospects, het opzetten van advertentie campagnes op LinkedIn en het beantwoorden van vragen over LinkedIn en Sales Navigator.

Daarnaast zal je ook marketing campagnes uitwerken en opvolgen, waarbij je jouw commerciële en resultaatgerichte vaardigheden kunt laten zien. Je bent een echte relatiemanager en werkt graag in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. Uiteraard is er voldoende tijd om aan je stage/afstudeeropdracht te werken.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die eager is om te leren en enthousiast is over sales en marketing. Je hebt een commerciële mindset en bent resultaatgericht. Daarnaast ben je goed in het dagelijkse contact met verschillende mensen en bedrijven.

Waarom stage lopen bij Social Sales?

Bij Social Sales kom je terecht in een leuk en dynamisch team waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en jezelf te ontwikkelen op het gebied van sales en marketing.

Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer, flexibiliteit en goede begeleiding. Bovendien krijg je de mogelijkheid om mee te denken en jouw ideeën en creativiteit in te zetten. Kortom, een stage bij Social Sales is de perfecte combinatie van leren, werken en plezier hebben!

Solliciteren

Ben jij klaar om te starten? Wil jij een echt leuke stage? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar martijn@socialsales.eu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe stagiair!

Voor meer informatie over Social Sales, kijk je verder op onze website. We kijken uit naar je sollicitatie!