Nieuw in OBI4wan: notificaties in je browser

27 oktober 2016

Nieuw in OBI4wan: notificaties in je browser

De software van OBI4wan is continu in ontwikkeling. Elke drie weken worden er nieuwe functionaliteiten en bronnen toegevoegd. Gisteravond is er weer een mooie nieuwe update live gegaan. De zaken die vanaf nu voor iedere gebruiker van OBI4wan zijn toegevoegd op een rijtje:

Notificaties: wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten van je sociale media in webcare? Ook wanneer je niet in de social media monitor van OBI4wan aan het werk bent? Stel een bowser notificatie in!
Notificaties in webcare van OBI4wan
Nadat je dit hebt ingesteld krijg je een pop-up van elk nieuw bericht. Een notificatie stel je per gebruiker in door aan de bovenkant van een webcare profiel op het belletje te klikken.

Facebook comments: het is nu mogelijk in OBI4wan om alleen eerste niveau comments op een specifiek Facebook bericht te monitoren. Dit stel je in een zoekopdracht in met de operator ‘parentid’, gevolgd door een deel van de url van het oorspronkelijke Facebook bericht. Gebruikers van OBI4wan lezen hier de details van deze zoekopdracht.

Events aanpassen in de kalender in OBI4wan
Events bewerken: in de contentkalender kun je zelf events plaatsen. Zo mis je nooit meer die speciale dagen die belangrijk zijn voor jouw klanten.

De bestaande events op de contentkalender kunnen nu ook worden aangepast zodat je extra informatie kunt toevoegen of een wijziging aan een event kunt doen.

De mobiele apps van OBI4wan zijn ook up-to-date. De volgende tweaks zijn na de update ook in de OBI4wan app zichtbaar:
Groepen in de app: zoekopdrachten waarmee op een groep wordt gezocht óf uitgesloten, werken na de update ook in de OBI4wan applicatie.

Conversaties in de app: de huidige conversatie die in het webcare details scherm wordt getoond is straks ook zichtbaar in de app.

Limiet DM’s in de app: het aantal tekens in een Twitter direct message is verhoogd naar 5000 tekens.

Nested search in de app: linken naar een andere zoekopdracht met de operator ‘zoekopdracht’ wordt ook binnen de app ondersteund.

Daarnaast zijn er een aantal updates geweest aan de API:
API – export account statistieken: vanuit de API is het mogelijk om de berichten en bijbehorende statistieken uit het account dashboard te exporteren.

API – filteren CRM velden: custom CRM velden kunnen ook in de API worden aangesproken.

We helpen je graag met de toepassing van de nieuwe mogelijkheden in OBI4wan binnen jouw dagelijkse werkzaamheden. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is met monitoring, webcare en data analyse? Maak een afspraak met ons.