Tag nu automatisch berichten in OBI4wan

26 april 2017

Nieuwe update aan de omgeving van OBI4wan

Hierbij een overzicht van de belangrijkste punten:

Tag suggestie: Met behulp van artificial intelligence kunnen we een suggestie doen bij het taggen van webcare berichten. Hierdoor hoef je niet door je volledige lijst met tags maar krijg je een voorgestelde suggestie, aan de hand van de tags die berichten in het verleden hebben gekregen.

Wil je hiermee testen? Laat het ons weten zodat we tag suggestie voor jouw omgeving kunnen aanzetten!

Koppeling Robin: klanten die met de customer service software van Robin werken kunnen berichten automatisch in Robin binnen laten komen. Hierdoor wordt al het online klantcontact in één systeem verzameld. Zodra er in Robin op een bericht wordt gereageerd wordt ook in OBI4wan de status aangepast en is het antwoord zichtbaar.

WhatsApp status tekst: omdat het op WhatsApp niet meer mogelijk is om een statustekst te plaatsen hebben we deze optie ook in OBI4wan eruit gehaald. Zodra WhatsApp dit weer mogelijk maakt wordt ook in ons systeem de optie weer toegevoegd.

Binnenkort mogelijk:
LinkedIn afbeelding: binnenkort is het mogelijk om een afbeelding toe te voegen aan je berichten op LinkedIn. Zo kun je je berichten nog aansprekender maken.