Partner Mixed Emotions Live

11 november 2015

Partner Mixed Emotions Live

12 november is het zover, de tweede editie van Mixed Emotions Live! Mixed Emotions Live is een inspiratiefestival voor marcom-professionals met trends, reclame, kunst, muziek, food, marketing, interactie en duurzaamheid. De organisatie is in handen van Emotion, in samenwerking met diverse partners. Social Sales is partner van dit mooie event voor social media monitoring en webcare.

Het idee voor Mixed Emotions Live is ontstaan vanuit de gedachte dat bestaande evenementen nooit echt spannend zijn en zich vrijwel altijd in de Randstad afspelen. Als locatie is bewust gekozen voor Gigant Podium & Filmtheater in Apeldoorn om juist de marcom-professionals uit het oosten en het midden van het land aan te spreken.

Mixed Emotions Live is een echt festival. Bezoekers krijgen geen lange PowerPoint-presentaties voorgeschoteld, maar korte, krachtige inspiratiesessies. Vanwege deze opzet zullen bezoekers keuzes moeten maken naar welke sessies ze wel en naar welke sessies ze niet gaan. Naast diverse sprekers uit het brede vakgebied van marketing en communicatie is er een uitgebreide programmering met food, muziek, kunst, fotografie en meer.

Enthousiast geworden? Bekijk snel de line-up en scoor je ticket!