Hoe maak je klanten zelfredzaam?

9 juni 2016

Hoe maak je klanten zelfredzaam?

Wie weet binnen jouw organisatie altijd direct het antwoord op de vraag van je klant? Wie beheert de kennis binnen jouw organisatie?

 

In de essentie draait dienstverlening en klantenservice om de kwaliteit van het antwoord.

 

Kennis is dynamisch en moet stromen. Het antwoord op de vraag vandaag is kennis voor je klant met dezelfde vraag van morgen.

Wanneer je weet dat het anders kan maar je weet niet waar je begint dan is onze inspiratiesessie jouw vertrekpunt. Wij kijken met andere ogen naar jouw informatiestroom. Met onze kennis van kennismanagement brengen wij je in beweging.

Wat betekent het voor je klant wanneer we 180 graden draaien naar klantgedreven dienstverlening? Wat betekent het wanneer je klant participeert in de kennisbank en de antwoorden op jouw klantvragen actueel houdt?

 

“De business units worden gek van de steeds terugkerende vragen en veelheid aan identieke meldingen. Hoe voorkom je repeterende vragen en meldingen aan de organisatie?”

 

Hylo Kennismanagement biedt in de inspiratiesessie op 28 juni 2016 antwoord op deze vragen. Laat je inspireren door de ervaring in klantenservice en kennismanagement.

Ik hoop je te zien tijdens de inspiratiesessie. Heb je een andere vraag over kennismanagement dan ben ik bereikbaar via martijn@socialsales.eu en +31629437111.

Inspiratie over kennismanagement door Hylo

Social Sales is verbonden aan Hylo Kennismanagement. Met onze kennis ondersteunen wij Hylo op het gebied van marketing en sales.