Updates in OBI4wan

23 mei 2016

Updates in OBI4wan

Het team van OBI4wan blijft de online monitor ontwikkelen. Iedere drie weken lanceren ze nieuwe updates en functionaliteiten. Er zijn weer updates doorgevoerd aan OBI4wan en we informeren je over deze ontwikkelingen.

Meerdere afbeeldingen FB post: bij het publiceren van content op een Facebook pagina kun je nu meerdere afbeeldingen toevoegen. Omdat Facebook het voor derden niet toestaat om een bericht met meerdere afbeeldingen te plaatsen, bieden wij de optie aan om er een album van te maken. Zodra je een bericht gaat publiceren met meer dan één afbeelding wordt het op Facebook een album.

Externe nieuwsbrief: bij het instellen van een nieuwsbrief zijn er extra opties toegevoegd om de nieuwsbrief aan te passen. Je kunt de categorieën zelf indelen, aangeven of de ‘open in webcare’ link meegestuurd wordt en in de mail kun je je eigen logo en organisatienaam gebruiken. Hierdoor is de nieuwsbrief ook geschikt om automatisch naar klanten of partners te sturen.

Lettergrootte Narrowcasting: de grootte van de titels en teksten in een Narrowcasting kun je nu zelf aanpassen. Hierdoor zijn de teksten ook op grote afstand goed te lezen. De lettergrootte stel je in het instellingen scherm in.

Uitsturen KTO: als je gebruik maakt van het Klanttevredenheidsonderzoek heb je de optie om niet naar iedereen een KTO uit te sturen, maar om het onderzoek naar een bepaald percentage van de contacten te sturen.

Voor al je vragen over het gebruik van OBI4wan kun je contact opnemen met ons of bellen met 06 29 437 111.